DEČAKE iz filma “Lepa sela lepo gore” ne biste prepoznali: Evo čime se danas bave (FOTO)

Dečaci su nekada zasmejavali čitavu naciju u ovom kultnom ostvarenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Youtube

Jedan od najpopularnijih domaćih filmova, koji je nastao 1996. godine i danas je veoma gledan, dok su neke scene postale kultne. Naime, reč je o jednom od legendarnih ostvarenja domaće kinematografije, “Lepa sela lepo gore”.

Američka glumica Lisi Monkjur koja je u pomenutom filmu tumačila lik novinarke, a dečaci Halil i Milan takođe su se istakli legendarnom scenom sa Micom Trofrtaljkom koja je igrala lik Đane.

Lik malog Halila tumačio je Miloš Đuričić, poreklom iz Višegrada koji je danas odrastao čovek. Spletom okolnosti, Miloš se preselio u Austriju gde i dans živi.

– Mogao sam da imam veoma lepu glumačku karijeru, ali mi je tada preminuo otac sa kojim sam živeo, pa sam zbog toga bio prinuđen da se preselim u Austriju kod majke, gde i danas živim. To je bio kraj jedne možda sjajne karijere, ali nisam bio u situaciji da biram, rekao je on za medije.

Miloš se danas bavi potpuno drugom vrstom posla.

– Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Danas radim potpuno drugačiji posao, bavim se transportom, radim za jednu veliku špediciju, rekao je on.

– Moram da priznam da mi nije žao što nisam nastavio da se bavim glumom. Da sam nastavio da glumom, ne bih danas bio ovde gde jesam i ne bih imao ovo što danas imam – zlatnu decu, objasnio je Miloš.

Danas vodi porodičan život, ostvario se i u ulozi oca, a dobio je dvoje dece. Starijem sinu puštao je film u kojem glumi, a njegova reakcija bila je i očekivana.

Foto:Printscreen/Youtube

– Stariji sin je gledao film i stvarno je bio oduševljen, smejao se sve vreme, istakao je Miloš.

Glumeći u filmu, Miloš je dobio i svoj honorar, koji mu je pomogao da kupi patike koje je želeo.

Milana je glumio Admir Šehović koji se i danas bavi glumom, ali uglavnom u pozorištu.

Kultna scena sa Micom snimana je više puta, a upravu tu scenu Miloš najviše pamti.

– Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživeo kao nešto jako važno, pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen plašeći se da će odleteti u provaliju, objasnio je on.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar