Smeta im jedna mala zemlja koja ŠTRČI i želi pravo na SLOBODNO mišljenje: Vučić o licemerju Zapada

Predsednik je govorio o važnoj temi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o pritiscima na Srbiju po pitanju uvođenja sankcija Rusiji, na svečanosti povodom obeležavanja 20. godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije, te je istakao da Zapadu smeta jedna mala zemlja koja šrtči i želi pravo na slobodno mišljenje.

Vučić kaže da nam se upućuje poruka da moramo da se odreknemo Kosova i Metohije, kako bismo dobili mali poklon.

– Ako odbijete, onda ste u problemu. Da se razumemo. Ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, oni prete, neskriveno, celoj našoj zemlji i njenom opstanku. Samo hoću da to svi znate, i prvi put to kažem ovako otvoreno. Ništa nije dovoljno. Kažu, problem su izbeglice. Nema problema, ukinućemo bezvizni režim. Rešićemo te probleme, ali to neće biti dovoljno, neće biti ni vest – rekao je predsednik i dodao:

– Da uvedemo sankcije zato što njima smeta da postoji jedna zemlja koja štrči i želi da ima pravo na slobodno mišljenje, i nikoga nije ugrozila niti kročila na tuđe tle. Nikoga nismo napali, ali smo bili surovo kažnjeni, gore nego Irak i Avganistan. Jer njima nisu odvajali Basru i Kandahar – rekao je on.

Podsetimo, da se Srbija i njen predsednik Aleksandar Vučić nalaze na udaru Zapada, Istoka, ali i zemalja u regionu zbog svoje nezavisne i slobodarske politike, odavno je poznato, ali sada je stigla još jedna potvrda.

Iako su države članice Evropske unije ujedinjene po pitanju sankcija Rusiji, to nije sprečilo 13 zemalja EU da u junu poveća uvoz robe iz Rusije. Detaljnije čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar