Dnevni horoskop za 16. oktobar: Ribe, osećate se voljeno, Bikovi, veoma ste zauzeti na poslu

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas ste veoma zauzeti na poslu ali to je znak da želite da primenite nove ideje. Imate dobre savetnike pa ni rezultat neće izostati. Ako ste slobodni nije nemoguće da upoznate osobu koja je bitno starija od vas. Zdravlje je sasvim dobro.

BIK

Iako vam je teško da ispunite svoje poslovne obaveze imate vremna da ne kasnite. Polje ljubavii je solidno jer ste raspoloženi za saradnju i dogovor. Slobodni Bikovi imaju priliku da osvare bliskost sa starijom osobom. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Strpljenje je vaš današnji dobri saveznik iako to nije vaš manir. Neke uplate novca kasne ali stižu u zadnjem trenu. Emotivno ste zreli za osobu koja je mnogo ozbiljnija od vas. Ostvarite potrebnu bliskost. Zdravlje je veoma stabilno.

RAK

Izbegavajte donošenje ishitrenih odluka jer to nije povoljno zbog novca. Polje ljubavi je opterećeno nepoznatim stahom od ostavljanja. Nije na vam da gledate u prošlost već u sadašnjost ako ne možete da vidite budućnost. Zdravlje je sasvim dobro.

LAV

Dobijate sasvim novu šansu da svojim poslovnim potezima napravite korak unapred. Imate dovoljno resursa da ostvarite vaše ambicije. Uložili ste vrem u vezu i sada je dobro da to konzumirate na sopstveni način. Zdravlje je bez većih tegoba.

DEVICA

Razgovori i pregovori i dogovori koje danas budete vodili direktno su vezani za buduće poslove. Nemate problema u finasijama. Odolite nekim ishitrenim reakcijama i poteze u ljubavi vucite polako i osmišljenio. Polje zdravlja nije ugroženo.

VAGA

Ako ste vlasnik firme ili privatnik vreme je da promenite način realizacije na poslu. Napravite mali reorganizaciju. Prošla veza koja nije uspela je dobar putokaz u novoj koja tek trwba da se stabilizuje. Zdravlje je bez većih i opštih tegoba.

ŠKORPIJA

Vaši poslovni strahovi nisu utemeljeni u današnjoj realnosti. Radite bez pritiska stabilnosti i budućih planova. Polje ljubavi je obnovljeno obostranom željom da pojačate bliskost i razumevanje. Polje opšteg stanja zdravlja nije ugroženo.

STRELAC

Situacija na polsu je ne samo dobra već i mnogo poboljšana. Zato nema razloga da brinete o egzistenciji. Prijaće vam da nakon dugo vremna možete priuštiti opuštenu bliskost prema jednom slobodnom Ovnu. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

JARAC

Usmeravajte sve svoje potrebe tamo gde znate da će vam se najviše isplatiti. Ne oslanjajte se na prošlo iskustvo već na sadašnje uslove i prilike. U ljubavi ste pred ozbiljnom odlukom. Slobodni Jarčevi gaje tajnu vezu. Zdravlje veoma stabilno.

VODOLIJA

Danas možete uživati u svakom poslu ili obavezi koju ste isplanirali. Povoljni su aspekti za uspeh. Finasije su sklone poboljšanju. Slobodne Vodolije mogu upoznati zanimljivu osobu koja je dosta starija od njih. Opšte stanje zdravlja solidno.

RIBE

Moguće je da se danas otvore novi izvori zarade a time i poboljšanje prihoda. Imajte u planu da osnujete dugoročan ugovor. Planirajte lepo ugodno i prijatno popodne pored emotivnog partnera. Ljubav je u vama. Zdravlje je dovoljno stabilno.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar