Pogledala u SAT, pa saznala da je TRUDNA: Nešto čudno se dešavalo prethodnih 15 dana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Na Reditu se nedavno pojavila bizarna i pomalo zabrinjavajuća anonimna ispovest žene koja je zahvaljujući svom pametnom satu saznala da je trudna. Naime, ovaj “Eplov” uređaj prati telesne funkcije vlasnika i beleži ih, pa je tako trudnica, i pre testa, znala o čemu je reč.

Ona je počela priču podatkom da joj je puls obično bio oko 57, ali da je jednog dana iznenada “Epl” sat pokazao fluktuacije u broju otkucaja srca u minutu. Dobila je notifikaciju da joj je puls porastao na 72, a zabrinula se kada je ostao visok sledećih 15 dana.

Nakon toga je pretraživala po internetu kako bi pronašla potencijalne uzroke povećanog broja otkucaja srca. Žena, koja je u međuvremenu, kako kaže postala majka, potom je uradila test na kovid-19 kako bi eliminisala tu mogućnost. Nakon što je shvatila da nema virus, nastavila je da traži i otkrila da je ubrzan rad srca povezan i sa trudnoćom.

Na kraju se testirala i otišla kod lekara koji je potvrdio da je trudna već četiri nedelje. Žena je tvrdila da njeno telo u to vreme nije pokazivalo nikakve druge simptome osim drugačijeg pulsa, a zasluge za rano otkrivanje trudnoće pripisuje svom satu.

Takođe je pozvala druge korisnike ovih uređaja da obrate pažnju na svoja očitavanja otkucaja srca.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Times now news

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar