Željko Samardžić priznao da je VARAO ženu: Nije mogao da ODOLI lepim ženama

Jedan je od retkih koji je otvoreno govorio o prevari

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic

Kada se širom regiona pročulo da se preljuba Željka Samardžića dogodila, tačnije da je muzičar suprugu Maju, sa kojom je ove godine obeležio četiri i po decenije bračnog života, navodno prevario, mnogi su pomislili da je u pitanju laž ili pak medijska igra.

Mesecima se pričalo i pisalo da je Samardžić veliki zavodnik, da mu u tom pogledu nema ravnog, te da uprkos ljubavi koju oseća prema majci svoje dece, voli da se udvara drugim, lepim i atraktivnim damama.

Foto: Youtube/ Screenshot

Šarmu pojedinih žena nikako nije mogao da odoli, što je priznao u jednom svom izlaganju, ističući da su neki od novinskih natpisa a tiču se preljube bili istiniti.

– Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je nevera, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina – rekao je Samardžić, čime se svrstao u red javnih ličnosti koje su smogle snage da potvrde preljubu uprkos činjenici da to može da im ugrozi brak. Kako bi spasao stvar nešto kasnije on je dodao:

Foto: Vlada Sporcic

– Luka, Aleksa i Nina znaju da je samo njihova baka dedina letnja draga – istakao je muzičar citirajući naslov svoje numere “Moja letnja draga”.

Iz 45 godina dugog braka sa Majom Željko ima tri ćerke i odnedavno četvoro unučića jer se Luki, Aleksi i Nini pridružila Anđelija, koju je na svet donela muzičareva naslednica Minja.

Preljuba Željka Samardžića samo je jedna od stavki koja je obeležila boemski život umetnika, ali svakako ne najsvetlija tačka.

BONUS VIDEO:

Izvor:

Komentari (1)

Ostavite komentar