TADA JE IMALA 17 GODINA! Jelena Đoković: Spavala sam sa Hrvaticom, dala mi je 50 evra, a nije morala!

Jelena je rekla da joj jedna devojka iz Hrvatske puno pomogla na početku studija u Italiji, otkrivši sve detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena, otkrila je u razgovoru za hrvatske medije da ne smatra da su odnosi između njihove države i Srbije neprijateljski, a onda je navela i jedan primer iz svog života kojim je potkrepila ovu tvrdnju

“Bilo je to u Milanu kada sam upisala studije. Tamo sam naučila šta je zahvalnost – jer mi je pomogla osoba koja to uopše nije morala. I to je jedna predivna priča koja me veže za Hrvatsku. Nisam odmah dobila mesto u studentskom domu pa sam nakon mnogo peripetija preko mame došla do gospođe Lidije iz Šibenika, koja je u to vreme živela u okolini Milana i radila u jednom domu za starije.”

“Ona me je primila u svoj skromni dom. Spavale smo u istom krevetu, brinula se za mene kao da sam joj ćerka. Nije imala mnogo, ali sećam se da mi je dala 50 evra džeparca i rekla zaslužila si. Umrla je prošle godine nakon teške bolesti. Bile smo u kontaktu, a ja sam pokušavala da joj kažem koliko mi je važna. Nadam se da sam uspela da joj zahvalim na svemu. Neki govore o neprijateljskim odnosima između naših država, ali za mene to ne postoji. Lidija me je nauučila šta je zahvalnost jer mi je sve dala, a nije morala”, zaključila je Jelena u intervjuu za hrvatsku “Gloriju”.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Na pitanje da li je bliska sa nekim iz Hrvatske, Jelena je odgovorila:

“Jako mi je draga prijateljica Aida Ljubičić, supruga vašeg Ivana Ljubičića. Uvek je bila prisutna u mom životu u nekim prelomnim trenucima. Od nje sam puno naučila o majčinstvu i bračnim odnosima. Kad sam pre 15 godina prohodala s Novakom, on je tada trenirao s Ivanom, a Aida me vrlo lepo i toplo prihvatila. I sada je često nazovem i pitam za savet.”

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Ovo je retka prilika da je cela porodica na okupu.

“Život tenisera i sportista uopšte nije prilagođen njihovim porodicama. Mi smo zajedno odlučili da Novak odlazi sam na turnire jer mu je potrebna puna koncentracija. Da bi postizao ovakve uspehe, sve vreme mora imati rutinu i biti posvećen teniskim obvezama.”

ŽESTOKO OPELELI PO SRBINU! Najgori bahati licemeri napali Novaka i njegovu ženu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (33)

  1. Otkud otkud vidiš mržnju Srba prema Hrvatima na osnovu 700.000 ubijenih Srba a porušene kuće su od 250 hiljada proteranih Srba a pogledaj kako i sada u toj europskoj hrvatskoj žive Srbi i gde im je mesto a oni su najviše zaslužni za stvaranje Hrvatske počeo od 1918 godine kada niste nigde ni postojala

    Odgovori

Ostavite komentar