Imala odnose na PLAŽI, a za 9 meseci su iz nje izvadili nešto BIZARNO: Nije SAMO beba bila u njoj

Porodilja je šokirala čak i medicinske radnike

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kad se žena priprema za odlazak na porođaj, postoji nekoliko stvari koje treba da obavi. Torba za bolnicu već je spremna neko vreme, a ako žena ima vremena i nije u prevelikim bolovima, verovatno će se istuširati. Proveriće spisak za porodilište, da bi po dolasku, sledio proces poroda i upoznavanja bebe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, nekad ne krene sve po planu, a nekad se i sami lekari i babice šokiraju kada vide sa čim imaju posla. Naime, neki su zdravstveni radnici posvedočili su da su pronalazili čudne predmete unutar porodilja koje su spremali za proceduru.

Piroska Kavel, babica u penziji koja je radila u bolnicama širom Ujedinjenog Kraljevstva, u privatnom i javnom sektoru, ispričala je da je izvukla desetine predmeta iz vagine budućih mama pre porođaja.

Iako je rekla da ljudi misle da je njen posao “sedenje i maženje beba”, to ne može biti dalje od stvarnosti. Nakon neverovatne karijere na kraju je napustila posao kako bi osnovala svoju kliniku za brigu o porodiljama u Velikoj Britaniji.

Najčudniji predmeti

Kavelova je za britanski San otkrila jedan od svojih najčudnijih pronalazaka – donji dio bikinija.

– Bio je unutra već neko vreme, najmanji donji dio bikinija. Rekla sam majci “Moram ovo da uklonim”, a ona je rekla “Oh, nisam ih videla oko devet meseci” – ispričala je ona

Prema rečima majke, dete je začeto na plaži nakon nekoliko čaša vina, a o ostatku priče nije bila spremna detaljno da govori.

Kavelova je rekla da se predmeti mogu zaglaviti ili omotati unutar grlića maternice, što dovodi do prilično neočekivanih iznenađenja nakon pregleda

– Plastični vrh metle bio je takođe jedno od iznenađenja. Takođe sam otkrila izgubljene tampone, lažne nokte, otpale pirsinge i poklopce za olovke – kazala je medicinska radnica u penziji.

Ona dodaje da je pacijentkinjama posebno neugodno kada im te stvari ubace u plastičnu kesu, kao na aerodromu, pa im vrate kako bi odlučili šta će sa njima da rade.

S obzirom na to da se radi o stranom predmetu, sve što se zaglavi izaziva zabrinutost jer bi moglo da dovede do infekcije.

– Preporučujemo da se prijavi svaki neobičan iscedak, miris ili nelagoda. Nemojte da vas je sramota, dođite na pregled, sve smo videli – rekla je za kraj Kavelova.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (1)

  1. Pa, kako donji deo bikinija nije izazvao infekciju ako je bio zaglavljen devet meseci u maternici?Sve mi ovo deluje neverovatno ili babica u penziji želi da bude relevantna opet ili ta žena ima imuni sistem slona kad joj se ništa nije dogodilo.

    Odgovori

Ostavite komentar