Ustaše NEĆE UĆUTKATI Vučića: “Predsednik Srbije će još GLASNIJE govoriti o Jasenovcu i Petrovačkoj cesti”

Naši susedi potpuno zatrovani mržnjom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Hrvatski mediji dotakli su dno u svojoj mržnji prema Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Na naslovnoj strani magazina Ekspres predsednik Vučić je predstavljen kao vođa Trećeg rajha Adolf Hitler. Pored lidera Srbije, u ovom magazinu napadnuti su i pobednica italijanskih izbora Đorđa Meloni i mađarski premijer Viktor Orban.

Svakome od njih su na licu montirani hitlerovski brkovi u bojama nacionalne zastave države koju vode, a skandalozan naslov glasi: „Ahtung! Hrvatska između tri mini-fašizma”.

DOKAZANE USTAŠE

Za dokazane ustaše, hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, predsednika Zorana Milanovića i njihove medije, fašisti su oni koji imaju nepodeljenu podršku građana u svojim zemljama i koji se bore za mir i pravdu. S druge strane, sa fašizmom ne povezuju nesporno fašistički ustaški režim u Zagrebu, koji je bio spreman da predsedniku Vučiću zabrani da položi cvet za sve stradalnike genocida u Jasenovcu!

Posebno je sramno što ustaše, koje su bile marionete Trećeg rajha, optužuju srpskog predsednika za fašizam. Poznato je da su upravo Hrvati dočekivali cvećem nacističke tenkove za vreme Drugog svetskog rata, dok su se Srbi hrabro borili protiv nacizma i fašizma i bili najveće žrtve tih režima.

ZATROVANI MRŽNjOM

Budući potpredsednik Vlade Miloš Vučević za Objektiv kaže da je naslovna strana hrvatskog magazina Ekspres još jedna potvrda da su naši susedi potpuno zatrovani mržnjom, da grade društvo u kome se nacionalizam i fašizam neguju kao uzvišene vrednosti, umesto da ih u korenu saseku.

Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

– Još jednom su pokazali da su u moralnom i ljudskom smislu potpuno zastranili, a u profesionalnom novinarstvu da su dotakli dno dna. Kako drugačije objasniti sramnu naslovnu stranu nego teškim i neizlečivim frustracijama i mržnjom prema srpskom narodu i našem predsedniku Aleksandru Vučiću… Umesto što vređaju evropske lidere i porede ih sa Hitlerom, bolje da se sami pogledaju u ogledalu, pošto će u njemu videti baš njegov odraz, jer to što oni rade ne liči ni na šta drugo osim na nametanje nacističkih vrednosti i hitlerovsku propagandu. Jasno je da mnogima u Hrvatskoj smeta moćna, snažna i nezavisna Srbija, i da su zbog toga krenuli u totalni medijski rat protiv predsednika Vučića. Treba da znaju da ta kampanja, koliko god sramna i surova bila, neće ućutkati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da će on još glasnije govoriti o krvavom nasleđu naših „suseda”, o Jasenovcu, Petrovačkoj cesti, da će se još snažnije zalagati za mir i stabilnost, za „Otvoreni Balkan”, za jak Srpski blok, i boriti se za očuvanje naših nacionalnih interesa – poručuje Vučević.

USTAŠKA ZEMLjA

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić za naš list dodaje da je Hrvatska danas jedina fašistička zemlja u Evropi.

FOTO OBJEKTIV

– Hrvatska svoje zločince proglašava za heroje i ne dozvoljava suđenje masovnim ubicama dece. Najveće etničko čišćenje na tlu Evrope slavi i stavlja u temelj svoje državnosti. Takva zemlja se usuđuje da Srbiju vređa, a Vučića zove fašistom?! Bilo bi smešno da nije monstruozno. Ali to je zato to ustaše za sva svoja zverstva nisu dobile zasluženu kaznu i danas ti zlikovci sebe predstavljaju arbitrima moralnosti i vređaju susede kako bi sakrili svoje okrvavljene ruke – smatra Krstić.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM VIKEND IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. I 2. OKTOBAR

Foto: Objektiv

BONUS VIDEOIzvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar