“Potražio je spas u manastirima zbog crne MAGIJE”: Isplivali nepoznati DETALJI o Milošu Bikoviću

"Iako to krije od očiju javnosti, Miloš izdvaja ozbiljne sume novca kao prilog za održavanje svetinja"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Miloš Biković ponosno ističe da je odavno okrenut pravoslavlju te da redovno obilazi kako manastir u kojem se njegov rođeni brat Mihailo zamonašio tako i ostale svetinje širom Srbije, a poslednjih meseci to čini i da bi se zaštitio od crne magije.

Kako Alo piše, popularni glumac u strahu je od mračnih sila, loših ljudi i uticaja njihove energije na njega, zbog čega je zatražio pomoć i zaštitu u vidu molitve koja mu se čita svakoga jutra.

– Miloš je rastao u kući u kojoj se negovala tradicija i poštovala pravoslavna vera. Kada se njegov brat zamonašio, bezuslovno ga je podržao jer im je vera u boga pomogla da prebrode teške životne okolnosti i ne tako srećno detinjstvo. Kada su pre nekoliko meseci počele da mu se dešavaju čudne situacije i neuspesi u poslovima koji su mu godinama išli s lakoćom, posumnjao je da mu neko baca crnu magiju i spas potražio u manastirima, pravoslavlju i monasima koji svakog jutra iščitavaju molitve za njega – kaže izvor blizak porodici Biković za Alo, pa dodaje:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Sumnja da među neprijateljima ima i sujetnih i ljubomornih kolega, ali i bivših devojaka koje nakon veza nije odveo pred oltar, a nije ni ostao u prijateljskim odnosima sa njima – objašnjava izvor i otkriva da je Biković sa majkom Marijom obišao na desetine manastira kako bi se zaštitio od mračnih sila koje mu donosi javni posao.

– Pored toga što mu je u poslednje vreme sve teže da uspešno završi jednostavne i uobičajene stvari, Miloš svakodnevno oseća čudnu energiju koja mu ne prija i koja mu sve češće pokvari dan. Iako ne veruje u moć crne magije, sa željom da se zaštiti od takvih uticaja, potražio je spas u manastirima i molitvama monaha, jer se na taj način makar podsvesno oseća bolje. U svakoj od svetinja koju je obišao sa majkom ostavio je svoje podatke, pa ga oni pominju u svakodnevnim služenjima – navodi izvor i ističe da je glumac izuzetno cenjen među crkvenim velikodostojnicima s obzirom na to da tajno donira novac manastirima i crkvama, a bavi se i humanitarnim radom.

– Iako to krije od očiju javnosti, Miloš izdvaja ozbiljne sume novca kao prilog za održavanje svetinja – završio je izvor.

Pre nešto više od godinu dana glumac je pazario imanje i trošnu kuću nadomak manastira u kojem službuje njegov rođeni brat Mihailo.

– Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje poznajem, a koji su saznali da se ovo imanje prodaje i javili mi. Ja sam tada rekao: „O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu da budem tu za manje od sat vremena“, a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovde smo možda jednom bili zajedno – rekao je Biković u emisiji „TV lica… kao sav normalan svet“.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar