Nije znala da je TRUDNA do porođaja: Mnogi misle da LAŽE, a ona imala samo JEDAN simptom (VIDEO)

Pila je, vežbala, družila se s prijateljima i dečkom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Vivian se dva dana “osećala malo loše”, ali je ipak otišla na večeru kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice. Međutim, počela je da oseća bolove u kukovima i stomaku.

Prodajna pomoćnica iz Meksika, Vivian Ruizvelasko (20) nije znala da je trudna sve dok nije počela da se porađa.

Rodila je sina Matíasa pre deset meseci, a pre porođaja nije imala pojma o trudnoći te je živela kao i inače. Pila je, vežbala, družila se s prijateljima i dečkom Tonatiuhom Gonzalezom.

Fotografije snimljene tokom trudnoće pokazuju da nije imala primetan stomak i nastavila je da ima krvarenje tokom trudnoće, što se ponekad pogrešno zameni za menstruaciju.

@vivianwiserv #fyp #storytime #baby ♬ original sound – Vivian Wise Rv

Ali nakon rođendanske žurke svoje prijateljice osetila je intenzivne bolove u stomaku i kukovima te je otišla u bolnicu, gde ju je lekar obavestio da će se poroditi.

Novopečenoj majci to je bio “šok” i ona i njen dečko su zabrinuli se kako će podmiriti medicinski račun, ali sada je presrećna što ima sina.

– Saznala sam da sam trudna kad sam već bila na porođaju. Odmah sam ostala u šoku iz mnogo razloga. Pitala sam se da li je beba dobro i šta ću s njom, budući da nikad pre u životu nisam držala bebu. Brinula sam oko svega što treba da kupim i u tom trenutku moj se svet srušio, rekla je Vivian.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar