AMSS upozorava vozače: Radovi na deonicama nekih putnih pravaca, teretnjaci čekaju do 5 sati

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RINA

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će od sutra do 26. septembra u periodu od 7 do 17 časova na snazi biti obustavljen saobraćaj na deonici Kokin Brod – Pribojska Banja. zbog asfalterskih radova, a da je alternativni putni pravac Kokin Brod – Bistrica – Priboj.

Do 10. oktobra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju na putu Zrenjanin (Ečka) – Ečka (Faza 8), a za to vreme saobraćaj će biti preusmeren na izgrađenu devijaciju.

Do 30. septembra od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na popravci potpornog zida, zaštitne ograde i mreže na stenskim kosinama na deonici Užice – Bela Zemlja, kod Surduka. Za vreme izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena leva saobraćajna traka u periodu od 7 do 17 časova, iz smera Užica, a saobraćaj će se odvijati u dve saobraćajne trake. Do 10. novembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji klizišta na deonici Mali Požarevac – Vlaško Polje, kod mesta Senaja. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Do 12. decembra saobraćaj će na deonici magistralnog puta između Raške i Novog Pazara biti usporen zbog radova, a maksimalna brzina duž cele deonice biće ograničena na 50 km/h, na pojedinim mestima na 10 do 30 km/h, a na nekim deonicama saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semafora.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima. Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:30 zadržavanja nema ni na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju prilikom izlaska iz zemlje 180 minuta na Horgošu i Batrovcima, 120 na Kelebiji i Sremskoj Rači, a 300 minuta na prelazu Šid.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar