Poznati GLUMAC POGINUO u stravičnom udesu: Sergeja (56) našli u smrskanom vozilu, prizor je jeziv (VIDEO)

Ruski glumac i reditelj nastradao je u Jaroslavskoj oblasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Telegram/MASH

Ruski glumac i pozorišni reditelj Sergej Puskepalis (56) poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Jaroslavskoj oblasti, prenose ruski mediji. On je nastradao kada se njegov kombi sudario sa kamionom nakon što je, kako saznaje portal Fontanka, prešao u suprotnu traku.

Za volanom je bio 29-godišnji muškarac, a na mestu suvozača je bio Sergej Puskepalis. Prema preliminarnim informacijama, obojica su preminuli od povreda zadobijenih u nesreći. Vozač kamiona je hospitalizovan u Rostovu.

Sergej Puskepalis je rođen je 15. aprila 1966. godine u Kursku. Godine 1985. diplomirao je na Saratovskoj pozorišnoj školi, 2001. – na odseku za režiju Ruske akademije pozorišne umetnosti (GITIS) u Moskvi.

Bio je glavni direktor Magnitogorskog dramskog pozorišta po imenu A. S. Puškina i Ruskog državnog akademskog dramskog pozorišta Fjodora Volkova (Jaroslavlj). Od avgusta 2019. – umetnički direktor Jaroslavskog dramskog pozorišta po Volkovu. U filmovima je glumio od 2003. godine, prvi put u sporednoj ulozi u filmu Alekseja Učitela “Šetnja” (2003).

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar