Sisoko došao u Čukarički: Želim da sledim Badamosijev primer!

Mladi reprezentativac Malija istakao je da je broj 14 na dresu izabrao zbog Brazilca Kazemira

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Čukarički

Novi fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko izjavio je da će na Banovom brdu pokušati da sledi primer Muhameda Badamosija.

I Sisoko i Badamosi stigli su u Čukarički na pozajmicu s pravom otkupa iz belgijskog Kortrajka.

Napadač iz Gambije najbolji je strelac Superlige Srbije sa devet golova, a Sisoko je istakao da je njegov saigrač mnogo napredovao dolaskom među “brđane”.

– Badamosi mi je pričao samo pozitivno o Čukaričkom, to je svakako jedan od razloga što sam se lakše odlučio za dolazak u Srbiju. Na svom primeru je pokazao da je odlazak na pozajmicu bio odličan potez. Postigao je samo jedan gol prošle sezone u Belgiji, ovde je dao već devet, prvi je strelac lige. Jednostavno, dobio je prostora da igra i to je iskoristio na najbolji mogući način. Trudiću se da sledim njegov primer. Pričali smo mnogo. Video sam sve njegove golove, mnogo je napredovao u Čukaričkom za kratko vreme – izjavio je Sisoko za zvanični sajt Čukaričkog.

Mladi reprezentativac Malija istakao je da je broj 14 na dresu izabrao zbog Brazilca Kazemira koji se proslavio u Real Madridu, a sada nastupa za Mančester junajted.

– Broj četrnaest nisam izabrao slučajno. Obožavam da gledam Kazemira, trudim se da ”skidam” njegove poteze, on je idealan model igrača na mojoj poziciji – rekao je Sisoko.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar