Pijan BRUTALNO PRETUKAO ženu pred decom, pa je nagovarao da kaže da je pala niz stepenice: Odbornik HDZ-a u zatvoru

Lekari su konstatovali da je ženi slomljeno rebro i da ima brojne kontuzije po glavi i levoj nadlaktici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tommaso Altamura / Alamy /Profimedia

Odborniku vladajućeg HDZ u Solinu određen je jednomesečni pritvor nakon što je brutalno pretukao suprugu pred dvoje male dece, a onda je ubeđivao da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Policija 40-godišnjeg muškarca sumnjiči da je prošle sedmice na području grada Solina fizički napao 45-godišnjakinju koja je hitno prevezena u bolnicu zbog teških telesnih povreda, prenela je splitska Slobodna Dalmacija.

Lekari su konstatovali da je ženi slomljeno rebro i da ima brojne kontuzije po glavi i levoj nadlaktici.

Pozivajući se na nezvanične izvore, splitski dnevnik piše da je muškarac više od pola sata besomučno tukao nogama i rukama po telu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je pretio da će je ubiti.

Nekontrolirano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male dece, a kad je žena u jednom trenutku  počela teško da diše, muž se prepao i pozva Hitnu pomoć ubeđujući je da kaže da je slučajno pala niz stepenice.

Nasilnik je, navodi se, bio u alkoholisanom stanju, a povod je bio to što je njegova žena pre 12 godina popila kafu sa jednim svojim prijateljem.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar