“Sa njom NE MOŽE da se vodi razgovor”: Arkanova ćerka iz Belgije iznela ŠOK detalje odnosa sa Cecom

Otkrila i kakav je bio njen otac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Miloš Rafailović, NKostic, Printscreen/Youtube

Život Željka Ražnatovića Arkana i posle 22 godine od ubistva veoma je interesantan javnosti, a o njegovom životu i kakav je bio saznajemo i danas od njegove dece.

Arkan je iz dva braka dobio dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, dok je troje dece dobio iz vanbračnih veza.

Sofija Ražnatović, koju je Željko dobio sa socijalnom radnicom koja je o njemu vodila računa u belgijskom zatvoru, živi u Belgiji, je jednom prilikom otkrila kakav je bio njen otac.

Foto: Facebook/Printscreen

Arkanova ćerka dotakla se i odnosa s folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je s njom teško voditi razgovore o podeli imovine.

– Rođena sam u Gentu, a ne u Briselu, i živim u toj oblasti. Odmalena sam bila prisutna u životu mog oca. Rođena sam 1979. godine i majka me je od rođenja vodila kod oca u zatvor. Kad sam bila na raspustu, često sam dolazila kod bake i tetke u Srbiju. U jednom trenutku moj otac Arkan je nestao iz života moje majke i ona više ništa nije čula o njemu – rekla je na početku Sofija, koju su povredili napisi da je otac za nju saznao tek 1991. godine.

– Tata je meni redovno slao fotografije. Kad se oženio Cecom, moja majka mu je poslala čestitku i poželela sve najbolje. Tada sam ja imala oko petnaest godina. Tada sam i saznala da je on moj biološki otac. Od 1995. godine sam često dolazila u Beograd i vreme provodila s tatom i njegovom suprugom Cecom i ostalim članovima porodice – ispričala je Sofija.

Ona kaže da je prisustvovala očevoj sahrani.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Bila sam s Borislavom Pelevićem. Često sam dolazila na parastose, a naročito posle 2010. godine. Nikad se nisam krila od medija, nažalost, novinari su samo želeli da snime Cecu i njenu decu. Ne volim nepravdu i nadam se da ćete vi napisati kako je istina. Mi, svih sedmoro Arkanove dece bez Anastasije i Veljka, jer su oni bili vrlo mali, mnogo smo propatili zbog gubitka oca. Trudili smo se da budemo jaki i da se borimo za ono što nam pripada. Nažalost, ništa zauzvrat nismo dobili – tvrdi Ražnatovićeva.

Ona kaže da s folk zvezdom danas nije u korektnom odnosu:

– Jako mi je žao što sa Cecom ne mogu da se vode razgovori kao sa ozbiljnom, odgovornom osobom i da otvoreno kažu šta se zaista dogodilo posle smrti mog oca. Želimo samo ono što nam pripada, a to je deo našeg oca. U Evropi svako dobije deo nasledstva kad roditelj umre. Naš život je tek počeo i mi takođe želimo da idemo dalje i svako malo je više nego dobrodošlo. Arkan nije bio samo Cecin muž nego i naš voljeni otac – rekla je tom prilikom Sofija.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar