“Vezao me je za stolicu i izvadio KONDOM”: Mira preživela horor sa 16 godina – “Počela sam da se GUŠIM”

Neprijatnost je doživela od reditelja na audiciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Uspešna pedesetogodišnjakinja i dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Moćna Afrodita” Vudija Alena iz 1995. godine, Mira Sorvino, progovorila je o strašnoj audiciji posle koje je reditelja prijavila holivudskoj organizaciji za međunarodne medije.

Iako njegovo ime nije otkrila, mnogi su posumnjali na Vajnstajna. Ipak, njega su mnoge optužile za sek*ualno uznemiravanje, a Mira Sorvino je jedna od žena sa liste ugroženih.

– Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim – izjavila je glumica za Dejli mejl.

Foto: Printscreen

Kako je u pitanju bila jedna od prvih audicija njene karijere, smatra da je ovaj događaj imao ogroman uticaj na njen kasniji rad i odabir uloga. Naime, zbog čvrstih stavova, izgubila je mnoštvo prilika, a kada joj se desila ova situacija imala je samo 16 godina.

– Mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu sa vama – bile su njene reči upućene njemu, kako bi u bilo koje doba dana ili noći znao da od nje ne može da traži ništa više od poslovnog odnosa.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Cudne su ove price o aeksualnom uznemiravanju. Da joj je ugurao penis u usta ajd da razumeno ali kondom u ista....pa aro ga nije ispljunula.....Tacno je da je takav postupak neprofesionalan i nedozvoljen na kastingu ali ......mozda je agent hteo da provezbaju neku scenu...

    Odgovori

Ostavite komentar