Kakvim se sve LAŽIMA služe s ciljem da napakoste Vučiću: Videli dron u Novom Sadu, pa ga i za to OPTUŽILI

Novaković tvdi da je dron tu kako bi utvrdili da je Brković kod kuće, dok je Vučić u poseti Novom Sadu, što je laž

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Bojana Novaković, glumica, aktivistkinja, koordinatorka kampanje “Marš sa Drine“, iznela je na Tviteru brutalnu laž, što je samo još jedan od dokaza da mrzitelji Srbije ne prezaju ni od čega kako bi napakostili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i krivicu za sve moguće što se desi u ovoj državi svalili na njega.

Tako je Novaković na Tviteru objavila fotografiju Brajana Brkovića, ekstremiste koji sebe predstavlja kao omladinskog i ekološkog aktivistu, dok sedi na simsu prozora, a u pozadini se vidi dron za koji ona tvrdi da je tu kako bi utvrdili da je Brković kod kuće dok je Vučić u poseti Novom Sadu?!

– Ovo se dešava u Evropi upravo sada demonstrantima. Dronovi su bili ispred prozora Brajana Brkovića kako bi se uverili da je ostao u kući kada je mafijaški bos Aleksandar Vučić posetio grad Novi Sad. Ciljani nadzor nad “slobodnim” građaninom – napisala je Bojana Novaković.

Ipak, Vučić danas niti je bio niti će biti u Novom Sadu… Čime se sve služe kako bi lagali… Dovoljno je bilo da vide dron kako bi izmislili priču!

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar