KUKAVICA Ponoš: NATO bednik napao Vučića i državni vrh, pa BEŽAO od odgovora

Ponoš ponovo nije dao nijedno ime, niti bilo kakav dokaz svojih tvrdnji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Zdravko Ponoš, “NATO general”, osnivač pokreta “SRCE” i kandidat na predsedničkim izborima održanim u aprilu najsramnije je udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državni vrh, izjavivši da “Vučić šalje ministra na odvikavanje od narkotika”, a sada je bežao od odgovora na pitanje koji ministar je u pitanju.

Naime, kada su ga novinari kontaktirali, Ponoš je kao najveći bednik izbegao odgovor i nastavio sa sumanutim optužbama na račun Vučića i državnog vrha.

Tako je naveo da “neki ne mogu da izvrše Vučićeva naređenja”, te da im je predsednik zbog toga “najavio da će sledeći mandat provesti na odvikavanju umesto na ministarskim mestima”.

Ponoš ponovo nije dao nijedno ime, niti bilo kakav dokaz svojih tvrdnji!

Podsetimo, Ponoš je nedavno zakmečao u tajkunskim medijima koji mu daju na značaju, kako je imao loš tretman na granici kada se vraćao sa luskuznog odmora u Hrvatskoj. Pretpostavljamo da je iznerviran jer kako uopšte neko ko letuje u Hrvatskoj, kao što on radi, sme da se dira. Detaljnije o tome čitajte OVDE.

Takođe valja podsetiti da se Ponoš se sam odao da je NATO kandidat kada ga je pre izbora favorizovala jedna Tviter stranica i sajt koja sama priznaje da se bavi “najvažnijim pitanjima po NATO”. Više o tome čitajte OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar