Ljubavni trougao o kojem se i dalje priča: Dok se Maja i Peca BAŠKARE, evo šta radi Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić sve je iznenadila pre tri dana kada je objavila fotografiju na kojoj joj je kosa kratka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Čini se da veza Maje Marinković i nevenčanog muža njene bivše drugarice, Aleksandre Subotić cveta, jer su njih dvoje opet otišli zajedno u Crnu Goru, prenose domaći mediji.

S druge strane, Aleksandra je objavila fotografiju na kojoj joj je kosa znatno kraća, ali i slike sa plaže pa deluje kao da je veoma blizu Maji i Peci.

Aleksandra Subotić sve je iznenadila pre tri dana kada je objavila fotografiju na kojoj joj je kosa kratka, ali se kasnije ispostavilo da je to možda stara slika i da se starleta ipak nije odrekla svojih bujnih vlasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

A Maja je juče i danas obaveštavala svoje pratioce da je na moru, te je izvesno da s Pecom ponovo uživa u Crnoj Gori gde je i Aleksandra, piše “Kurir”.

Subotićeva je već par nedelja u Crnoj Gori gde uživa s decom i dobro se provodi, te odaje utisak da je Pecu već prebolela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Podsetimo, spekulisalo se da će Maja i Peca uskoro početi da žive zajedno, a njihove zajedničke fotke upravo svedoče o tome da se ovaj novopečeni par ne razdvaja. Da li će doići do nekih većih promena u njihovoj vezi, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar