SRAMNO! Milogorac Živković PROSTAČKI izvređao Vučića i patrijarha Porfirija zbog Temeljnog ugovora

Živković je inače poznat po druženju sa komitama, jurišnicima raspopa Miraša Dedeića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Vladimir Milovanovic, Printscreen

Predsednik Saveta Građanske inicijative 21. maj Miodrag Živković nazvao je potpisivanje Temeljnog ugovora između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve “nacionalnom izdajom”, a potom je na najprostačkiji način izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha Porfirija i crnogorskog premijera Dritana Abazovića.

On je bez srama poručio da će “Abazović, Porfirije i Vučić ugovorom moći da obrišu zadnjicu”, što je potpuno skandalozan način izražavanja za bilo koga, a posebno za nekog iz sveta politike.

– Jedinstvo i sloga da branimo Crnu Goru od ovoga do sada neviđnog podlog i perfidnog velikosrpskog nasrtaja su garant pobede i opstanka Crne Gore. Ako bude tako, izvinite što ću biti prost, i Abazović i Porfirije i Vučić i sve njihove domaće sluge u izdaji, ovim sramnim ugovorom, moći će samo obrisati zadnjicu – rekao je Živković.

Foto: Printscreen

Živković je inače poznat po druženju sa komitama, jurišnicima raspopa Miraša Dedeića, lidera kanonski nepriznate verske zajednice Crnogorske pravoslavne crkve, kao i sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem i liderom Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom.

Imajući u vidu “fino” društvo i političku pozadinu svega, ne čudi što milogorac Živković sramno napada predsednika Vučića, patrijarha Porfirija i crnogorskog premijera, ali je skandalozno na kakav prostački način to radi.

Podsetimo, u Podgorici je danas potpisan Temeljni ugovor između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve, a detaljnije možete čitati klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar