Numerologija otkriva: Izračunajte vaš ljubavni broj i saznajte GDE ćete upoznati svoju pravu ljubav

Proverite gde vas čeka vaša srodna duša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Gerd Altmann, Shutterstock,ilustracija

Ukoliko verujete u numerologiju znate koliko je važan vaš datum rođenja.

On može da “pokaže” i na koji način ćete upoznati ljubav svog života.

Ono što morate da uradite je da izračunate svoj ljubavni broj.

Saberite sve cifre svog datuma rođenja. Na primer: 19.01.1996. 1+9+1+1+9+9+6=36. Sada treba da znate kog dana u nedelji ste rođeni. U ovom primeru to je petak, peti po redu. Zbiru datuma rođenja dodajemo 5: 36+5=41. Zatim svedete broj na jednocifreni: 4+1=5. To je broj ljubavi za ovaj primer.

Izračunajte svoj broj ljubavi i pročitajte gde ćete pronaći svoju srodnu dušu:

Broj 1 – Imaju veliko samopouzdanje, vođstvo i ambicije. Osobe sa ovim brojem ljubavi provode većinu svog vremena na poslu, gradeći uspešan posao i napredujući u karijeri. Ovde pronalaze svoju ljubav. Takmičarski duh koji im je svojstven u profesionalnoj sferi prisutan je i u ličnim odnosima. Ovde je važno da umemo da popuštamo jedni drugima, a ne da ambicije stavljamo iznad međusobnog poštovanja.

Foto: Shutterstock

Broj 2 – Odlazeći na put, pripremite se za romantični sastanak, jer vam je na putovanju predodređeno da upoznate voljenu osobu. Možda nećete odmah videti svoju sudbinu, ali čekajte da vam srce preskoči i ne izbegavajte nova poznanstva. Jendo od njih može prerasti u pravu ljubav. Ako ne možete sebi priuštiti da često putujete, zapamtite: sudbina vas može sustići na svakom putovanju, čak i ako se krećete s jednog kraja grada na drugi.

Broj 3 – Ovo su romantične duše. Od detinjstva maštaju o životu sa budućim izabranikom. Istovremeno, cveće, restorani, skupi pokloni i zajednička osećanja uvek su prisutni u njihovim fantazijama. Vole snove da pretvaraju u stvarnost. Mogu se sresti na ulici, u prodavnici, preko zajedničkih prijatelja. U početku neće pridavati važnost novom poznanstvu, ali kasnije mogu da se probude varnice.

Broj 4 – Ljubav će doći odakle niste očekivali. I kada najmanje mislite na nju. Sudbina vas sajana neobičnim mestima mestima. Možda dok ideje na pregled kod doktora, ulazite u automobil, izlazite iz gradskog prevoza… Vaša romansa obećava da će biti strastvena i nezaboravna. A čak i ako se ispostavi da je prolazno, dugo ćete pamtiti emocije koje ste doživeli.

Foto: Shutterstock

Broj 5 – Pet je simbol jakih porodičnih odnosa. Najverovatnije ćete imati dug život zajedno. Prepoznaćete svoju ljubav mnogo pre početka romantične veze. Moguće je da je to neko koga znate iz detinjstva, ili ste ga upoznali na fakultetu. Ili bivši kolega na koga ste slučajno naleteli na ulici i razgovarali srčano.

Broj 6 – Šest je nezgodan broj. Sprema vam lepo poznanstvo, ali veza će biti trnovita, sa scenama ljubomore i međusobnih optužbi. To mogu biti poznanici na svečanom događaju, venčanju, godišnjici. Između vas će odmah proleteti iskra. To će biti ljubav na prvi pogled. Moguće je da će vas nesporazum na neko vreme naterati da se rastanete, ali ćete onda ponovo biti zajedno.

Broj 7 – Možete postati deo ljubavnog trougla. Moguće je da sretnete zanimljivu osobu u trouglu, li izbegnite one koji su zauzeti. Ljudi sa ljubavnim brojem 7 spremni su da ostvare svoj cilj do kraja. Ako uspeju da se zaljube u partnera, njihova zajednica će biti uspešna i duga.

Foto: Shutterstock

Broj 8 – Virtuelni svet je tu da pomogne! Ako ste dugo u potrazi za ljubavlju, moguće je da ćete preko društvenih mreža pronaći ljubav. Sve će početi lako, jednostavnom prepiskom, nakon čega odlučujete da se upoznate. Odnosi će biti zanimljivi, ali ne laki.

Broj 9 – Vlasnici devetke ne mogu da izbegnu kancelarijsku romansu. Veoma su selektivni i upravo na poslu imaju priliku da izbliza sagledaju čoveka, da saznaju njegove pozitivne strane. Moguće je da će se romansa brzo razviti.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, lovesensa.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar