Prostitutka dala da joj rade UŽASNE stvari za 20.000 dinara: Telo nije moglo da izdrži (FOTO)

Mejv je upozorila da prostitucija kod mladih devojaka može da ostavi teške traume

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen Instagram/profit_from_trauma

Sve je počelo kada je Britanka Mejv Mun odlučila da postane sponzoruša, odnosno kada je našla bogatog sponzora da joj pravi društvo. Ona je putovala u Ameriku sa njim i bila njegov stalni saputnik na putovanju tokom dve godine. Zatim se odala klasičnoj prostituciji.

– U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.000 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci – rekla je Mejv Mun, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

– Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti, to ti pređe u naviku – rekla je ona i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u s*ks industriji negativno je uticala na njenu sreću, ali nije htela da odustane.

– Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, i ljude da mi rade sve gore i gore – nastavila je ona.

Dozvoljavala je klijentima da budu nasilni prema njoj sa opravdanjem u glavi: “Bar to neće raditi drugim ženama”. Situacija je bila svakim danom sve gora, a ona kao da je imala blokadu u glavi. Živela je više kao mašina nego kao ljudsko biće.

– U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim – prisećala se ona.

Krajem 2019. godine obolela je od karlične inflamatorne bolesti, infekcije gornjeg dela polnog sistema – grlića materice, tela materice, jajovoda i jajnika.

Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centru Londona koji je morala da plati. Sve više je, kaže, mrzela svoj život. Znala je da mora nešto da promeni, dok je još imala snage. Prvo je otišla da se duhovno pročisti, a onda napustila London i obećala sebi da više nikada neće prodavati svoje telo.

Nakon toga, pokrenula je Instagram stranicu @profit_from_trauma, sopstveni Jutjub kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnost od prostitucije, koja čoveka na kraju uništava psihički, fizički i duhovno. Kaže da to nije vredno brzog novca.

– Znam da ova logika može da važi za mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao s*ksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je najčešće jednostrana (s*ksualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate s*ks. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje – nastavila je ona.

Mejv je upozorila da prostitucija kod mladih devojaka može da ostavi teške traume, dovede do posttraumatskog poremećaja i spreči ih da u budućnosti imaju normalan odnos sa partnerom sa kojim su u ozbiljnoj vezi.

– Sigurno će se vaš odnos sa sopstvenim telom poremetiti čim svoje genitalije i svoje intimne delove pretvorite u robu koja se može kupiti i koristiti – dodala je ona.

– Vaše telo je neprocenjivo i najverniji prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, da li biste prodali svog najboljeg prijatelja prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti da on radi šta hoće sa njenim telom i seksualno ga eksploatiše sat vremena. Najverovatnije to ne biste uradili, jer novac ne vredi – zaključila je ona, a prenosi Dejli mejl.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (2)

  1. Svaki poremecaj ima posledicu u nekom poroku. Manifestacije poremecaja su konstantne i uvek vode licnost ka autodestruktivnom ponasanju. I destruktivni ljudi su autodestruktivni. To je samo drugi put do pakla. Na globalnom nivou sve ce proci,a na individualnom je ipak bitno kako ce proci ,jer je zivot za onog koga zivi jedan. Kyko je divno uzivati u dosadi .

    Odgovori

Ostavite komentar