Ubio majku pa IGRAO IGRICE: Miljan (26) policiji rekao da je Stanojku šamarao, pa kobni udarac zadao OVIM

Nakon subote uveče, komšinica koju je Stanojka zvala da prespava kod nje, nije je videla uopšte te se zabrinula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković, Shutterstock

Da srpska policija nailiazi na svakakve brutalnosti tokom istraga više je nego jasno, ali je slučaj iz Kovina, od pre godinu dana, prešao granicu brutalnosti.

Stanojka D. (62), brutalno je ubijena poslednjeg dana maja prošle godine od strane svog sina Miljana D. (25), sin je usmrtio brutalnim udarcima palicom u glavu.

Stanojka je godinama držala cvećaru u Kovinu, a njen sin Milan ranijih godina trenirao je košarku.

– Milan je pre 2 godina napustio fakultet, inače je studirao IT, bio je odličan đak i dobar student, ali od kad je napustio školovanje samo je igrao igrice i spavao – pričale su komšije.

Kobne noći, nesrećna žena kao da je predosetila nesreću, jer, kako pišu mediji, sin je i ranije dizao ruku na nju.

– Ona je svoju komšinicu zvala da dođe da prespava u subotu na nedelju kod nje. Međutim kada je komšinica došla, Miljan je nju izbacio iz kuće i nije joj dao da tu prespava. Strašno, žena kao da je predosetila da će se desiti nešto loše. To veče je ostala sama u kući sa sinom – ispričale su komšije.

Nakon subote uveče, komšinica koju je Stanojka zvala da prespava kod nje, nije je videla uopšte te se zabrinula.

– Komšinica se zabrinula, jer se nije čula sa njom. Onda je zvala Stanojkinu sestru koja je takođe pokušala da je dobije međutim nije uspela. Tada je zvala policiju i tražila da sa patrolom dođe do njihove kuće u Kovinu – navele su komšije.

Policija je Miljana zatekla dok je igrao igrice.

Odmah se videlo da je Stanojkina smrt nasilna, a Milan je do detalja ispričao kako je izvršio zločin, takođe je policiji pokazao gde se nalazi Stanojkino telo.

– Rekao je da je najpre majku šamarao, pa potom udario šipkom u glavu… On je nakon toga priveden. Inače ovo je baš strašno što se desilo, a Miljan je inače bio izuzetan đak dok nije napustio fakultet, pametan… Zbog toga se pretpostavlja da je sve isplanirao – dodale su komšije.

BONUS VIDEO: 

 Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar