Reč astrologa

Nedeljni horoskop od 25. do 31. jula: Venera u znaku Raka utiče na POSAO, u ljubavi moguće PROMENE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Spremni ste na sve moguće situacije u kojima je potrebno nadmudrivanje. Zato je ovo nedelja obeležena promašenim dogovorima, malim prilikama i osrednjim poslovima. Trostruka konjukcija u Biku, Uran,a Marsa i severnog čvora dodaje dozu dramtičnosti u  vašem delu finasija. Neke stvari teže da ostanu nepromenljive, dok će Uran svakako poremetiti novčane prihode. Zato je dobro da vodite računa o finasijama i da dobro vladate trenutnim odlukama.

Ljubav

Ljubav je vezana za sigurnost, a tako i za dugoročnost. Zato je ovo nedelja u kojoj ćete biti na testu dugoročnosti. Veza ili brak treba da polože ispit planiranja porodice. Zato je kraj nedelje veoma spektakularan za vas i emotivnog partnera.

Zdravlje

Vodite računa o ishrani jer je vreme da se pozabavite zdravljem.

BIK

Posao

Trostruka konjukcija Urana Marsa i Severnog mesečevog čvora u vašem znaku predstavljaju promene na više nivoa. Razmišljate o zadovoljstvu sigurnosti i dosadašnjim vrednostima. Zato je kraj nedelje veoma bitan za vas jer tada deluju sile koje menjaju ono što nikako niste želeli da se promeni. Na snazi su takve promene koje će vam obeležiti sledeće bar dve godine.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj menjate mišljenje o ljubavi vrednosti i dosadašnjim planovima budućnosti. Promene su tektonske jer Uran u saradnji sa Marsom i severnim čvorom u vašem znaku 31. jula dostiže nivo sudbinskih događaja. Zato krajem nedelje ulazite u nivo budnosti koji će vam jasno pokazati nivo slike budućnosti, ne samo u ljubavi nego i u porodici. 

Zdravlje

Promene raspoloženja mejaju vaše opšte stanje zdravlja.

BLIZANCI

Posao

Unutrašnji energetski naboj počinje u glavi, a završava materijalizovan pred vašim očima. Dugo se sprema ova situacija u kojoj treba da vidite pravog sebe u ogledalu. Zato je ovo vreme u kojem shavatate gde ste, ko ste i gde idete. Od vas zavisi koliko možete da prihvatite istinu bolnu lepu i onu lošu. Vaše unutrašnje promene izazvivaju promene na poslu i sa ljudima. Potpuno ste spremni da postanete drugačija osoba. 

Ljubav

Velika prekretnica u ljubavi i emotivnim odnosima. To podrazumeva nove eruptivne ljubavne događajem ali i određeno shvatanje da je vreme da odbacite površno, a zadržite ono što je trajno a time i kvalitetno.

Zdravlje

Imate dobro zdravlje ako se hranite zdravo.

RAK

Posao

Venera u vašem znaku ne može da umanji dešavanja na poslovnom nivou. Trostruka konjukcija Marsa Urana i severnog mesečevog čvoradirektno utiče na vaše želje nadanja i buduće planove. Mars će vas podstaći da menjate profesiju, reputaciju ili opšti status na poslovnom planu. Ovaj događaj pokazuje kako vas drugi vide i doživljavaju. To ne mora da bude sasvim pozitivno ali može biti veoma dobra lekcija kako bi savladali strahove kojima ste dugo okovani.

Ljubav

Ove nedelje na pravom testu je vaš ego. Iako on nije toliko veliki i napadan on je ipak faktor poboljšanja ili pogoršanja u ljubavnim odnosima. Moguća su iznenađenja od okolnosti nad kojima nemamo kontrolu. Zato je kraj nedelje tek početak važnih činioca kako ćete se postaviti u porodici braku ili vezi.

Zdravlje 

Veoma solidno zdravlje.

LAV

Posao

Sunce u vašem znaku jača vaše samopuzdanje koje vam ne nedostaje. Ipak, glavni planetarni događaj u vašem polju karijere donosi velike promene. One počinju 31. jula i traju sledeće dve godine. Zato vodite računa o potezima koje preduzimate jer je i vaša egzistencija u pitanju. Nisu lake odluke, ali zaslužiju dobro promišljanje.

Ljubav

Uspeh koji možete dostići jeste uspeh i za vašu porodicu. Međutim, uvek ima i druga strana medalje, pa ako ne dođe do tog dugo očekivanog uspeha možete imati značajan problem sa finasijama i sa sigurnom prespektivom. Krajem nedelje imate bitan razgovor o budućnosti koji treba da zadovolji sigurnost i bezbednost u finasijama.

Zdravlje

Nemate tegobe na polju zdravlja.

DEVICA

Posao

Ovo je nedelja važnih planetranih događaja koje ćete i vi osetiti.Polje posla, srećnih okolnosti, vizija i veće perspektive otvara vrata pred vama. Krajem nedelje trostruka konjukcija Marsa, severnog čvora i Urana u Biku menja dosadašnji plan budućeg života. Ovo je nedelja u kojoj shvatate koliko vam je potrebna sloboda i koliko vas je ugušila dosadašnja rutina. Zato imate mogućnost da odjednom promenite celokupan poslovni život. Kako će to izgledati znate i sami koje snove snajate dugi niz godina. Vreme je da neki od njih počenete da živite.

Ljubav

Ako ste slobodni ovo je nedelja u kojoj možete dobro razmisliti da li su vaša očekivanja realan i moguća. Koliko treba fda se obratite relnim stvarima kada je ljubav u pitanju. Očekivati da u jednoj osobi pronađete hiljadu vrlina nije realno. Menjajte sebe da bi promenili ljubavni život. To vam garantuje Uran i Mars u Biku.

Zdravlje

Manji upalni procesi.

VAGA

Posao

Ovo je nedelja podrške. Zato možete dobiti neočekivanu podršku prijatelja ili ljudi koji rade sa vama. Krajem nedelje zbog trostruke konjukcije u vašem polju kredita finasija i transformacije očekujte duboke iznenadne promene  u karijeri i poslu.

Ljubav

Slobodne Vage mogu proći kroz krizu ega želja i mogućnosti.Dok će neke menjati svoj status i krenuti u zajednički život druge će odlučiti da ostanu samostalne. Važno je da znate da je ovo nedelja i psihološkog preporoda ako ste do sada bili u krizi.

Zdravlje

Povedite računa o zdravlju ako imate neke simptome.

ŠKORPIJA

Posao

Velika prromena u poslovnim i prijateljskim odnosima. Ove nedelje je naglašena korenita promena kada je u pitanju javnost ili posao u javnosti. Poslovni partneri ili protivnici imaju veliku ulogu u vašem javnom životu. Zato krajem nedelje iskoristite dobre prilike  koje se nude a one koje su zaslužile smestite u istoriju.

Ljubav

Naglašeno polje partnerskih odnosa je veoma velikoo iznenađenje za vas jer ete osetiti promene nad kojima nemate kontrolu. Iako ste navikli da sve planirate i menjate sami sada će okolnosti učinite ono što vi nikako niste mogli.Ako ste u nekoj parnici ili sukobu očekujte rešenje krajem nedelje.

Zdravlje

Veoma dobro se osećate.

STRELAC

Posao

Mirni ste sve do kraja nedelje kada se neke okolnosti drastično menjaju.Brige, svakodnevne navike i obaveze doživljavaju dramatičnu promenu. Vi ste uljuljkani u poslu i u saradnji sa ljudima ali krajem nedelje sve se menja. Zato je potrebno da se brzo prilagodite datim okolnostima.

Ljubav

Ovo je nedelja u kojoj možete imati više sukoba mišljenja i nepredvidljive okolnosti. Zato je partner spreman da promeni stav prema vama i odjednom vas iznenadi svojim postupkom. Budite spremni na duple standarde kada su emoccije u pitanju. Kraj nedelje veoma turbulentan.

Zdravlje

Povedite računa o šećeru.

JARAC

Posao

Vi kao da se tek sada budite i usmeravate na pobedu. Veoma ste zainteresovani za sport a u polsu želite bolje pozicije. Zato je ovo nedelja kada započinjete neobičnu avanturu u jurnjavi za novcem i karijerom.Ako volite da prenosite znanje drugima krenite u tu davno neostvarenu želju.

Ljubav

Iako mislite da ste otporni na promene itekako dolazi do promena baš na emotivnom nivou.Zato nema sumnje da će neki od Jarčeva raskinuti lance obaveza dok će drugi uleteti u brak. Svakom po zasluzi i natalnim planetama. Ipak ovo je nedelja u kojoj su promene neočekivane ali izvesne. Zato očkujte dramatične prormene koje ne volite na polju ljubavii i partnerskih odnosa.

Zdravlje

Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

VODOLIJA

Posao

Koliko god bili nestrpljivi sada će vas Uran u Biku naterati da budete u sopstvenoj suprotnosti.  Ipak krajem nedelje očekuju vas brze iznenadne promene koje menjaju vaš privatan posao ili menjaju vašu viziju o poslu. Krediti ulaganja i uopšteno materijalne vrednosti  su te koje će vas šokirati. Zato se spremite na neočekivano i nepredvidljivo kada je novac u pitanju.

Ljubav

Kooliko je slobode potrebno da bi bili zadovoljni? To je jedno od pitanja kojim se bavite tokom ove nedelje. Ipak važnija stvar je kako da se namestite da bi osetili ukus i miris slobode i unutrašnjeg mira koji vam dugo nedostaje. Zato je kraj nedelje dobar početak da osetite promene koje menjaju vaš život na duže staze. Imate dobre prilike da prihvatite i prigrlite promene koje će vam dati dugo očekivanu slobodu odluka i uopštenog svakodnevnog života.

Zdravlje

Vaše opšte stanje je zadovoljavajuće.

RIBE

Posao

Na redu su poslovni izbori koji se vezuju za komunikaciju ali ne onu svakodnevnu i običnu već onu koja je potrebna da bi otvarili ili iskazali sebe i sve svoje ideje. Zato je na poslu promena koja se ne očekuje. Ako ste dobar planer ukazuju se prilike ako niste one prolaze pored vas. Odlučite se u kojem pravcu želite da idete jer ste sada na prekretnici.

Ljubav

Iako ste rođeni u tihom znaku Riba vi ćete imati potpunu probrazbu u komunikaciji prema partneru ili bliskoj porrodici. Trostruka konjukcija u Biku označava promenu situacije na emotivnom polju. Promene su dalekosežne i veoma konkretne. Zato je na vama da zauzmete stav i progovorite o potrebama da bi postavili partnerski odnos na pravo i dobro mesto. Zato krajem nedelje nemojte da čutite jer se misli da se u svemu slažete sa emotivnim partnerom.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju. 

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar