“Ne bojte se samoće”: POTRESNA OBJAVA drugarice Srpkinje čije je telo pronađeno u Vićenci, poslala poruku

anda Holi oglasila se na društvenim mrežama potresnom objavom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Gofundme.com

Tanja Komatinović (31), medicinska sestra iz Prokuplja, pronađena je mrtva u svom domu u oblasti Savijabona u Vićenci, a prema prvim informacijama, navodno je reč o samoubistvu.

Njena prijateljica, Šanda Holi, oglasila se na društvenim mrežama potresnom objavom.

Tanjina prijateljica, koja je pokrenula akciju prikupljanja pomoći kako bi Tanjino telo bilo dopremljeno u Srbiju, oglasila se na Fejsbuku i uputila je potresne reči svojoj prijateljici.

– Srce me boli danas i moram da podelim ovu poruku, da skinem teret sa ramena. Želim da se obratim svakoj mladoj ženi, ali i onima koje više nisu tako mlade. Naučite da budete dobro kada ste same. Budite dovoljne same sebi. Tačno znajte šta želite, šta vam se sviđa i šta čini da se osećate dobro. Nikada se ne bojte samoće, nećete imati bolje društvo od sebe. Taj način ponašanja postaviće temelje za momenat kada se zaljubite jer, ako volite sebe, znaćete gde da povučete liniju. Nećete prihvatati ništa osim ljubavi i poštovanja. Budite dovoljne same sebi dok ne pronađete nekog kome ćete da budete ceo svet, ne odbacujte same sebe – napisala je ona.

– Ništa drugo nije prihvatljivo i ne, ne treba da ostanete u nasilnoj vezi bez obzira na sve samo da biste sačuvale porodicu jer su vaši životi važni – dodala je Šanda.

Podsetimo, tridesetjednogodišnja medicinska sestra srpskog porekla pronađena je mrtva u svom domu u Vićenci,a motivi ove tragedije nisu poznati.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar