“Izvinila sam se Kiji van kamera”: Luna Đogani se prisetila svojih GREŠAKA iz rijalitija

"Slobu nisam gledala kao oženjenog muškarca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Luni Đogani “Zadruga 1” je život okrenula naglavačke. Bila je učesnica rijalitija koja se pred kamerama smuvala sa zauzetim pevačem Slobom Radanovićem. I zbog toga je bila javno razapeta.

Luna je u intervjuu otkrila da se izvinila Kiji Kockar za sve što joj je uradila.

Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaofficial

– Dete sam razvedenih roditelja, koji su se, između ostalog, rastali zbog treće osobe, pa sam uvek bila veliki protivnik toga. Nažalost, Slobu nisam gledala kao oženjenog muškarca, već onako kako se ponašao – slobodno! Zato nisam imala osećaj da radim nešto pogrešno. Ali realnost me je kao maljem lupila po glavi kada sam videla njegovu ženu Kiju Kockar na vratima “Bele kuće”. Tada je bilo kasno. Imala sam dve opcije – ili da se sklonim ili da Slobu uhvatim za ruku. Izabrala sam drugu, jer sam se plašila da neću moći sama da izdržim sve. Razlog za to nije bila velika ljubav, jer je među nama više vladala strast, već strah od samoće. Žao mi je što nisam razmišljala o posledicama, prvenstveno zbog sebe. Nikada više ne bih bila sa zauzetim muškarcem!

Potom je prokomentarisala kako se izvinila Kiji:

– To sam uradila van kamera, na finalu “Zadruge”. Bile smo same u automobilu. Sigurna sam da zna da je moje izvinjenje bilo iskreno – rekla je Luna za HIT.

BONUS VIDEO:



Izvor: Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar