SASLUŠANA tinejdžerka koju je napastvovao stanodavac na Banovom Brdu: Do DETALJA opisala šta se desilo

Prethodno je saslušan D.M. koji je negirao delo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Shutterstock

Devojčica (16) koju je napastvovao stanodavac D. M. (79) , saslušana je danas u tužilaštvu gde je do detalja opisla šta se desilo u stanu na Banovom Brdu.

Prethodno je saslušan D.M. koji je negirao delo, sudija mu nije odredio pritvor ali je tužilaštvo odmah uložilo žalbu.

Devojčica je, kako se navodi izjavila da je D.M. došao u stan oko 13 časova.

– Rekao je da je došao da donese usisivač. Međutim, onda je počeo da joj upućuje neprimerene reči, nasrtao je na nju, pokušvao je da je poljubi i da joj skine odeću. Ona je odbila, a on je potom napustio stan. Ona nije zvala policiju, nego je rekla svom ocu kada se vratio sa posla. Slučaj je potom prijavljen policiji i rečeno im je da ako D. M. ponovo dođu, da odmah pozovu policiju – rekao je izvor za medije.

D. M. je ponovo došao u stan, sutradan oko pola 9 ujutru. Tada je otac bio u stanu, koji je nasrnuo na napasnika, a ubrzo je došla i policija koja ga je pirivela.

Podsetimo, D. M. je uhapšen zbog sumnje da je 04.07. oko 20.00 časova u stanu u naselju Banovo brdo, 16.godišnju podstanarku pokušavao da poljubi u usta i dodirivao po telu. Nagovarao je da imaju odnos. Devojka je to odbila, nakon čega je on otišao iz stana preteći joj da će je iz stana izbaciti ako ne budu imali odnose.

D.M je saslušan nakon hapšenja, ali mu nije određen pritvor na šta će biti uložena žalba.

– Njemu je određena mera zabrane prilaska i komunikacije, ali uložili smo žalbu na tu odluku. Dali smo predlog za pritvor – rekli su nam iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar