Nedeljni horoskop od 11. do 18. jula: Očekuju vas STABILNI ljubavni odnosi, obratite pažnju na PRIHODE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Ovo je nedelja kada je specifično naglašena vaša karijera. Pun Mesec u Jarcu 13. jula donosi prelomne trenutke odluka. Zato ste povećeni odlukama koje se odnose na dalji rad i razvoj. Teme su veoma ozbiljne i potrebno je da im posvetite više vremna nego inače.Sredinom nedelje imate olakšanje jer će vam mnoge stvari biti potpuno jasne. Zato se krajem nedelje povlačite i čekate rezltate dogovora.

Ljubav

 Tokom nedelje postavljate nove planove sa partnerom. Tako će se neki Ovnovi odlučiti o potpmstvu dok će drugi postaviti nove dogovre oko budućnosti veze u kojoj se nalaze. Imate previše zahteva pa pokušajte da realizujete jedan po jedan.

Zdravlje

Imate solidno zdravlje bez većih promena.

BIK

Posao

Vaše uzbuđenje u karijeri i dalje raste jer ste sve učinili da promenite ono što vam se nije dopadalo. Imate dobre rezultate u kojim uživate u prvom delu sedmice. Poslovno ste aktivni i niste zavisni od sopstvenih prepreka. Na kraju nedelje pakujete kofere i odlazite na zaslužen odmor.

Ljubav

Pun Mesec u Jarcu donosi preokret na polju emotivnih odnosa.. Zato se spremite da vas neke ljubavne situacije ne iznenade toliko da počnete da paničite. Prelomi trenuci na emotivnom polju su daju smer ka novim emocijama.

 Zdravlje

Zdravlje bez većih tegoba.

BLIZANCI

Posao

Pokušavate da zaokružite fnasije na najbezbolniji način. Uspevate da skinete dobar deo tereta sa vaših leđa. Međutim one novčane transakcije koje vas tek očekuju donose novi stres ako ne budete oprezni u trošenju. Krajem nedelje ste veoma zainteresovani za društveni život. Fali vam opuštanje sa prijateljima. Zdravlje dobro.

RAK

Posao

Pun Mesec u Jarcu 13. jula u polju javnosti sudstva i ponekih neprijatelja donosi puno zaokreta na dok ne završite sa neprijatnim situacijama. Tokom nedelje imate vremna da se posvetite poslu koji zahteva aktivnost baš sa vaše strane. 

Ljubav

Pun Mesec u Jarcu donosi neočekivane probe u lojalnosti. Zato očekujete da se partner prilagodi vašim potrebama.. Odlučni ste u svojim skorašnjim odlukama da postavite granice u popuštanju. Zato će ovaj pun Mesec u Jarcu 13. jula biti  poseban kada razmišljate o stavu koji zauzimate u partnerskim odnosima. Budite praktični u rešavanju zajedničkih prepreka.

Zdravlje

Odlično se osećate.

LAV

Posao

Početkom nedelje ste povučeni i više okrenuti sebi a ne poslu i tuđim potrebama. Imate dovoljno prostora da ne uposlite mozak i ne rešavate probleme koji vas  ni malo ne dotiču. Ipak već u drugom delu ovog perioda vaš poslovni ritam se ubrzava i nemate druge opcije već da povedete računa kako se ne bi narušila uspostavljena rutina.

Ljubav

Oduprite se želji da objasnite porodici ili partneru šta vam je cilj da uradite. Neće vas razumeti. Zato uradite i pokažite koliko ste dobri u organizaciji celokupnih potreba. Odlična nedelja za razumevanje ljubav i komunikaciju sa emotivnim partnerom.

Zdravlje

Imate dobro i stabilno opšte zdravlje.

DEVICA

Posao

Imate dovoljno motiva da ciljate visoko. Zato se i inatite jer vam drugi govore da to nije moguće. A kod vas je to glavna inspiracija i želite da dokažete suprotno. Ove nedelje su bvam otovreni putevi ka poslvnom uspehu i zaradi.

Ljubav

Nećete oskudevati na podršci emotinog partnera. On je tu da vam daje vetar u leđa u svim vašim planovima i ciljevima. Pun Mesec u Jarcu 13. jula menja vaše principe nesigurnosti. Stabilniji ljubavni odnosi tokom cele nedelje.

Zdravlje

Imate solidno ali promenljivo opšte stanje zdravlja.

VAGA

Posao

Ovo je period u kome imate mnogo nepouzdanih predloga i neverovatnih promašaja. Zato je bolje da se uzdate u sebe i svoje instikte kada je posao u pitanju. Vaši promišljeni pllanovi uspevaju bolje od bilo koje brzopleto donete odluke.Pokušajte da dočekate kraj nedelje potpuno sigurni u odluke vezane za troškove i prihode.

Ljubav

Veoma ste osetljivi i emocije vladaju vašim ponašanjem. Zato je dobro da se opustite u prirodi i resetujete baterije. Imate dobre prilike da otputujete na odmor i tako preskočite probleme. Kraj nedelje je veoma stresan za vaš ukus.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao

Ove nedelje nije važno šta radite ali je bitno da ste u nekom pokretu. Potrebno je da budete zauzeti kako bi zaposlili svoje kapacitete. Škorpije koje su već na zasluženom odmoru čine sve da se aktivno umore. Zato je ovo nedelja u kojoj ne dopuštate da vam dani teku bez akcije i zdravih izazova. Krajem nedelje smanjujete tempo jer ćete sigurno preterati.

Ljubav

Puni ste elana i zato pokrećete sebe i partnera. Ovo je nedjelja aktivnosti pa nećete imati mira da sedite na jednom mestu. Zato je partner izneađen vašim novim aktivnostima. Koliko god da ste različiti u donosu sa partnerom ove nedelje obožavate rebuse koji razbijaju dosadu ustaljenje emotivne veze. Zato napred u osmišljavanju zagonetki i rebusa koji revitalizuju vašu ljubav vezu i intimu.

Zdravlje

Sasvim dobro se osećate i nemate većih tegoba.

STRELAC

Posao

Ovo je idealna nedelja da napravite plan potreba i akcija. Nije u pitanju novac već pitanje uspeha i zadovoljstva. Dobra organizacija je pola posla ali nepredviđene okolnosti mogu dobro da vas izbace iz ose predvidljivosti. Zato je dobro da računate na manju perfekciju. Ipak uspešna energija i ostvarenje u mnogim obavezama.

Ljubav

Iako početkom nedelje letite među oblacima ipak ponesite padobran. Neko uzemljenje dočekajte mekanije. Ovo je nedjelja dobrih želja velikog zadovoljstva ali i povremenog pada raspoloženja. Zato mešjate iskustva događaje i nade sa dopuštenjem nepredviđenih okolnosti. 

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje.

JARAC

Posao

Pun Mesec u vašem znaku 13. jula donosi zaokret na poslovnom polju. Imate dovoljno vremena da zaokružite one poslove koje ste preskočili.Tako početkom nedelje činite sve da preskočite kreativni haos kako ne bi izgubili fokus u svojim planovima.Zato ćete krajem nedelje zakopati tenzije i unaprediti sve moguće opcije koje su vam u glavi.

Ljubav

U ljubavi ste manje raspoloženi za saradnju ali to ne znači da je ovo nedjelja problema. Ipak sredinom perioda stižu povljne i vesele vesti od člana iz bliske porodice. Imate puno razloga za slavlje i sreću. Na vama je rešenje i manjih nesporazuma sa emotivnim partnerom zato budite spremni na kompromise i saradnju koja vas neće poremetiti ni u kakavim okolnostima.

Zdravlje

Promenljivo je vaše opšte stanje zdravlja.

VODOLIJA

Posao

Pun Mesec u Jarcu 13 jula donosi otrežnjenje. Konačno ste shvatili koliko ste se uspavali i da je idealno vreme da se trgnete i zaplivate u moru orginalnosti. Iako je očigledno da ste bili usporeni Mars iz Bika nagrađuje vas upornošću i doslednim zalaganjem. Zato je ovo nedjelja nepreglednih mogućnoti i umetničke kreativnosti.

Ljubav

Ničim izazvana privilegija prijatnosti magičnosti i poželjnosti ogovoara vam u potpunosti. Sve situacije koje su vezane za javni ili porodični život donose vam odlično samopouzdanje i veliku motivaciju. Krajem nedelje imate puno razumevanje i podršku od emotivnog partnera.

Zdravlje

Povedite računa o zdravijoj ishrani.

RIBE

Posao

Pun Mesec u Jarcu polovinom jula podseća vas na osetljivost i preteranu senzibilnost. Zato ste ovoe nedelje veoma osetljivi na sve reči i događaje. Imate previše osećanja prema tuđim problemima i zato saosećate sa njihovim bolom. To vas uvodi u neprekidno stanje neorganizovanosti pa je posao u drugom planu. Pokušajte da postavite granice u empatiji.

Ljubavi

Ovo je nedjelja u kojoj pokušavate da usaglasite potrebe želje i mišljenje sa partnerovim. Koliko uspevate u tome zavisi od komunikacije i iskrenosti koja je neophodna ako želite da se prilagodite zajedničim potrebama. Ciljevi su različiti ali mogu da sarađuju zato dobro razmislite pre nego prekinete vezu koja ima kvalitet trajanja. 

Zdravlje

Solidno je vaše opšte stanje zdravlja. 

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar