Mitar Mrkela za Objektiv: Nemam komentar o Pešiću, nikada nisam rekao da tražimo napadača!

- Da ste malo sačekali, čuli biste da je Lučić licenciran za narednu sezonu - istakao je sportski direktor Crvene zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Mnogo bure je izazvao intervju Aleksandra Pešića, koji je ironično odjavio bivši klub i izjavio da nema kvalitet za domaću ligu. Nikome nije bilo jasno o čemu je tačno reč, pogotovo što je istakao da ima dobar odnos sa Zvezdnom Terzićem i Mitrom Mrkelom.

Upravo zato smo pozvali sportskog direktora Zvezde kako bi nam objasnio o čemu se radi, ali Mrkela je odbio da komentariše reči bivšeg napadača crveno-belih.

– Nemam nikakav komentar na tu temu – rekao je Mrkela za Objektiv.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iako se konstantno u medijima piše o novom napadaču Zvezde, sportski direktor srpskog šampiona ističe da klub ne juri novu “devetku” po svaku cenu.

– Nemamo nikakav rok i nikada nisam rekao da tražimo bilo kakvog napadača.

Osim priče o napadačima, jedna od tema pred početak sezone je bio i odlazak Strahijne Erakovića, kao i potencijalan dolazak njegove zamene. Pominjao se povratak Nemanje Milunovića, ali Mrkela ni o njemu nije želeo da priča.

Strahinja Eraković ne ide nigde dok se ne završe kvalifikacije za Evrope. Kada je reč o Milunoviću, takođe ne bih želeo ništa da komentarišem. Znate da ne volim da pričam o imenima, pa tako neću ni sada. 

Posle kvalifikacija je realno da će Eraković ostvariti višemilionski transfer, tako da će se otvoriti prilika za novog mladog igrača. Mrkela je otkrio na koje bonuse računa klub, a izjavom je indirektno poručio da Petar Stanić neće biti deo Zvezdinog tima u narednoj sezoni.

– Pored Erakovića, imamo Stankovića, Lučića, Lekovića i Motiku. Trenutno imamo pet bonus igrača, a na treneru je da proceni ko je najbolji u datom trenutku. 

Foto: Starsport

Ovo je značilo da je Vladimir Lučić i definitnvo zaslužio priliku u prvom timu.

– Da ste malo sačekali, čuli biste da je Lučić licenciran za narednu sezonu – zaključio je Mitar Mrkela za Objektiv.

Piše: Blažo Komnenić 

Da li je on Kataijev naslednik? Roditelji kriju ponude evropskih klubova, a on sanja Zvezdin dres!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar