Živela MIRNO, volela muziku: Ko je bila Daca, preminula supruga srpskog voditelja Saše Filipovića

Voditelj uputio supruzi emotivnu poruku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Srpski voditelj Aleksandar Saša Filipović, potresnom porukom na društvenoj mreži Fejsbuk oprostio se od supruge Dace Brebanović Filipović sa kojom ima sina Vladimira.

Za razliku od svog supruga, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

Foto: YouTube/Printscreen

– Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira – izjavila je svojevremeno Daca.

Inače, voditelj Aleksandar Saša Filipović, od supruge i majke svog sina oprostio se potresnom porukom, a posvetio joj je i pesmu Kiće Slabinca “Plavuša”.

– Otišla je Daca Brebanović Filipović moja žena i mama mog sina Vladimira.Ostavila nas je u tmini vremena. Možda je žurila u neko bolji svet i nadam se da će joj tamo gore biti lepše i lakše.Neptunka je volela život i more. I zamolio bih Vas da je ispratimo u miru jer nije volela publicitet u krugu najblizih prijatelja i porodice – napisao je voditelj uz fotografiju supruge.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar