Zvezdina deca su ponovo u modi: Čeka se Stankovićeva odluka, Napredak već digao dva prsta za dvojicu!

Naredne utakmice biće audicija za nova pojačanja, kao i za mlade snage

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u petak prvu kontrolnu utakmicu na pripremama u Sloveniji protiv tamošnjeg kluba NK Brava, koji je bio finalista domaćeg Kupa.

Ova i naredne utakmice biće audicija za nova pojačanja, kao i za mlade snage poput Ibrahima Mustafe i Vladimira Lučića.

Upravo za njega vlada velika neudomica. U sezoni za nama bio je možda i najbolji igrač Prve lige Srbije u dresu IMT-a, ali ono što mu ne ide na ruku je to što na njegovoj poziciji igra Aleksandar Katai, koju takođe može da pokrije i Mirko Ivanić, a tu je i papreno plaćeni Nemanja Motika.

Ukoliko ne bude prošao poslednji filter kod trenera Stankovića, on će svakako imati priliku da igra Superligu.

Prema saznanjima “Mozzart Sporta”, Napredak je zainteresovan da ga pozajmi i imaju usmene garancije od strane Crvene zvezde da će se to desiti ukoliko bude bilo procenjeno da neće imati dovoljno minuta u prvom timu crveno-belih.

Novi trener “čarapana”, Dušan Đorđević, je odlično upoznat igrama Vladimira Lučića, koje je pružao u dresu “traktorista”.

Osim njega, u isti klub bi mogao da ide i Nikola Stanković. Dolaskom Kingsa Kangve, procenjeno je da je najbolje za mladog vezistu da skuplja minute i iskustvo u nekom superligaškom klubu.

Crvena zvezda je već u Mladost GAT pozajmila Andriju Radulovića, očekuje se da golman Miloš Gordić pređe u subotički Spartak.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar