HRKALOVIĆ: Zbog psihičkog zlostavljanja Stefanovića operisana sam sedam puta, JEDVA SAM PREŽIVELA (VIDEO)

Bivša državna sekretarka MUP-a je pojasnila kako se i na koji način Stefanović ophodio prema njoj i ostalim saradnicima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Plavčić, , TANJUG/Sava Radovanovic/Ilustracija

Bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Objektiv TV otkrila je sa kakvim se zdravstvenim problemom susrela, šta je uzrok tog zdravstvenog problema, kao i da je jedva preživela. Hrkalovićeva je objasnila šta se dešavalo ukoliko napravi propust na poslu, kakvo psihičko zlostavljanje su ona i saradnici trpeli, a to možete pogledati u videu na početku teksta od 13:50.

Naime, Hrkalovićeva je ispričala da joj je 22. maja 2019. godine puklo debelo crevo, a da je uzrok tome stres koji je doživljavala zbog psihičkog zlostavljanja od strane tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića:

– Imala sam sedam teških operacija, iskreno jedva sam preživela. Lekari su mi rekli da je do pucanja debelog creva došlo zbog stresa. I ja sada mogu da kažem da meni stres nisu stvarale moje poslovne aktivnosti. Meni je stres proizvodila percepcija nepravde i psihičko zlostavljanje od strane Stefanovića koje je trajalo godinama i koje je imalo svoju kulminaciju od 2018. pa nadalje – govori bivša državna sekretarka.

– Tih godinu i po dana nakon odlaska iz MUP-a sam bila vezana za krevet zbog sedam teških operacija. Imala sam i sepsu, bilo je tu i pogrešnih dijagnoza i pogrešnih operacija, napravila se ta neka, evo stučnog naziva: transfihterična perianalna fistula sa gnojnim apsesima po levoj strani tela i na kraju mi je život spasio doktor Zoran Krivokapić i njegov kolega Goran Barišić kojima sam doživotno zahvalna. Tih godinu i po dana su bile operacije i spremanje za doktorat. Htela sam nešto da radim, ali bila sam onemogućena jer na svakih par meseci je bila nova operacija, a oporavak od svake je trajao i do mesec dana. Poslednja operacija je bila 27. oktobra 2020. godine, na Svetu Petku, nakon koje sam se potpuno oporavila – ispričala je Dijana Hrkalović.

Bivša državna sekretarka MUP-a je, zatim, detaljnije pojasnila kako se i na koji način Stefanović ophodio prema njoj i ostalim saradnicima.

– Dešavalo mi se par puta, moram da priznam, da sam napravila grešku, da sam propustila da ga obavestim o nečemu o čemu sam ja obaveštena i u tim situacijama bi mi govorio vrlo ljutito, sarkastično, ironično: “Nemoj da me štitiš od informacija” – kaže Hrkalovićeva.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Od kada je gospodin Šešelj govorio za Stefanovića da je izdajnik a i o Zorani Mihajlović,niko nije hteo da ga sluša,eto vam sada!!!

    Odgovori

Ostavite komentar