Tončev platio IZDAŠNU SUMU za napad na predsednikovog sina! Prljavim lažima vrši pritisak na Vučića

Objektiv je detaljno pisao o brojnim aferama i skandalima u kojima je glavni akter Novica Tončev, tako da ne čudi što je ministar upleo prste i u blaćenje predsednikovog sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©, Printscreen

Poslednji u nizu napada na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tačnije na njegovog sina Danila, dolazi, ni manje ni više, već od ruke jednog aktuelnog ministra u Vladi Srbije.

Kako je Objektiv saznao, iza sramnog teksta koji se pojavio u tabloidu Danas, a koji je potom prenela i tajkunska televizija N1 stoji ministar bez portfelja i potpredsednik SPS Novica Tončev!

Kako smo otkrili, autor pomenutog teksta Vukašin Obradović samo je produžena ruka ministra Tončeva, a sve se kreće po principu “ja tebi-ti meni”.

Naime, Obradović i Novica Tončev su stari poznanici sa juga Srbije, pa je tako Obradović u opozicionim medijima često štitio ministra poznatog po brojnim aferama, od lažne doktorske diplome do afera njegove firme „Tončev gradnja”, kažu naši sagovornici.

– Zauzvrat, bahati ministar odvaja mesečnu apanažu za Obradovića, a ovaj put ju je izdašno uvećao. Ne znaju se njegovi motivi, ali pretpostavlja se da je prljavim lažima hteo da vrši pritisak na Vučića kako bi dao saglasnost da Tončev bude u novoj vladi Srbije, iako je javnosti poznato da predsednik nikad ne reaguje pozitivno na laži i pritiske. Uostalom, još uvek se ne zna ni ko će biti koalicioni partneri SNS – poručuju izvori Objektiva.

Sama činjenica da nije žalio para za napad na Danila i da je velikodušno uvećao sumu koju inače isplaćuje svom pajtosu Obradoviću, govori koliko Tončev želi da se na sve načine domogne nove fotelje ne libeći se da udari ni na ono najsvetije, a to je na decu.

Ipak, ovo ne treba ni da čudi, ako uzmemo u obzir da je ministar poznat javnosti više po aferama koje su ga obeleželi, nego po svom radu.

Objektiv je detaljno pisao o brojnim aferama i skandalima u kojima je glavni akter Novica Tončev, tako da ne čudi što je ministar upleo prste i u blaćenje predsednikovog sina.

O njegovom karakteru dovoljno govori činjenica da je trgovao uticajem kada je 2016. kao predsednik Skupštine opštine Surdulica prisvajao za svoju porodicu novac iz budžeta, a zatim dodeljivao sredstva FК Radnik iz Surdulice, na čijem čelu je njegov sin Stanislav. Takođe, naši sagovornici su ispričali do detalja kako je Tončev preko svojih sudija nameštao fudbalske utakmice i na taj način zgrnuo milione, o čemu možete čitati u POSEBNOJ VESTI.

Podsetimo, bolesni napadi na porodicu predsednika Vučića u režiji tajkunskih medija prevršili su svaku meru koju pristojan čovek može da razume. Zaslepljeni mržnjom poslednjih dana su se ustremili na predsednikovog starijeg sina, Danila Vučića, pa je tako u listu “Danas” objavljen je tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović.

U pomenutom tekstu se ponovo iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina, a ovaj medij pravi paralelu sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara. Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao. Detaljnije pročitajte klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ako je pola ovoga tacno ja sam vise nego razocaran. Ko stiti ovu odobu i generalno ovakve osobe. posto sam ceo radni vek pzoveo u drzavnoj sluzbi meni nije jasno sta rade nadlezne sluzbe da ih neredjam zna se koje su to. U sad i eu utaja i izvegavanje placanja poreza je medju par najtezih krivicnih dela. Osoba je sps i to taj sps koji je napravio vasar i kao ny rasprodaji od grada do grada nrkolicins ljudi "Kupili" objekte u strogom centru grada. I nikom nista i sada se ponasaju kao d su oslobodilu Srbiju a deca im u "kriznom" vremenu udobno smestena do londona i dalje. Sada su vec poodavno "veliki biznismeni" itd. Jedan a sada pokojni bio pametan covek jd govorio "placi voljena zemljo sta se od tebe radi" odnosno sta ti rade. ONI su puni sebe i garantujem.da nevole Srbiju sto je najtragicnije u svemu. Ovo garantujem rekoh na temelju toga sto neke licno znam. Zbog toga vise puta rekoh i ne samo ja da.u ovoj zemlji nebi bio predsednik ni 5 minuta a pre svega sto ovi velikani za obicne ljude su vidjenj sposobni i snalazljivi. I to je tragedija. Srecom vecina njih ih zove pravim imenom.

    Odgovori

Ostavite komentar