OBJEKTIV SAZNAJE

Ministar Novica Tončev naručio tekst protiv sina predsednika Srbije!

Sraman potez bahatog ministra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT, Printscreen

Ministar bez portfelja i potpredsednik SPS Novica Tončev finansijer je lažnog medijskog eksperta Vukašina Obradovića, a kako saznaje Objektiv, upravo on je naručio tekst kojim Obradović napada sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila.

Obradović i Novica Toncev stari su poznanici sa juga Srbije, pa je tako Obradović često u opozicionim medijima štitio ministra poznatog po brojnim aferama, od lažne doktorske diplome, do afera da neizvršenjem ugovornih obaveza njegove firme “Tončev gradnja” u građevinskim poslovima koje je sam sebi davao kao državni organ.

Zauzvrat, bahati ministar odvaja mesečnu apanažu za Obradovića, koju je ovaj put izdašno uvećao. Ne znaju se njegovi motivi, ali se pretpostavlja da je prljavim lažima hteo da vrši pritisak na Vučića kako bi dao saglasnost da Tončev bude u novoj Vladi Srbije, iako je javnosti poznato da predsednik nikad ne reaguje pozitivno na laži i pritiske! Pored toga, još uvek se ne zna ko će biti koalicioni partneri SNS.

AFERA ZA AFEROM

Podsetimo, Tončev je trgovao uticajem kada je 2016. kao predsednik Skupštine opštine Surdulica strpao sebi u džep 10 miliona dinara!

Od ovog iznosa, sedam miliona je prebacio na račun Fudbalskog kluba Radnik, čiji je predsednik njegov sin Stanislav, dok je preostala tri inkasirao direktno ojadivši budžet surduličke opštine. Opširnije o ovoj aferi čitajte klikom OVDE.

Objektiv je ekskluzivno otkrio kako je Tončev zgrnuo milione, a dokument koji to dokazuje možete pogledati OVDE.

Foto: Milos Tesic/ATAImages

Takođe, trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko je svojevremeno u razgovoru za Objektiv otkrio da braća Tončev, Novica i Ivica, imaju desetak svojih sudija preko kojih nameštaju utakmice i zgrću velike pare. Kako tvrdi, Dinamo je ispao iz lige samo zbog Tončevih, jer nije hteo da namešta utakmice s njima, pa je to neka vrsta osvete.

– Celu ligu su nameštali sa sudijama, imaju svoje sudije, njih desetak koji rade šta im Tončevi kažu. Oni su nas izbacili, unakazili su nas, Dinamo je ispao iz lige samo zbog Tončevih, a to je klub koji ima najviše navijača posle Crvene zvezde. Sve zato što nisam hteo da nameštam utakmice sa njima – rekao je on, a više o tome čitajte u POSEBNOJ VESTI.

Bahati Tončev nije u svoje prljave radnje uvukao samo brata, već i sina. Kako sinu Stanislavu svake godine iz budžeta opštine Surdulica dodeli neverovatnih milion evra, pročitajte OVDE.

Podsetimo, bolesni napadi na porodicu predsednika Vučića u režiji tajkunskih medija prevršili su svaku meru koju pristojan čovek može da razume. Zaslepljeni mržnjom poslednjih dana su se ustremili na predsednikovog starijeg sina, Danila Vučića, pa je tako u listu “Danas” objavljen je tekst pod naslovom “Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić”, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović.

U pomenutom tekstu se ponovo iznosi niz lažnih optužbi na račun predsednikovog sina, a ovaj medij pravi paralelu sa sinovima Donalda Trampa i Džozefa Bajdena, navodeći da strani mediji pišu o deci američkih političara. Važno je spomenuti da se u slučaju Trampovog i Bajdenovog sina mediji ne koriste najgnusnijim lažima kao što je slučaj kada je u pitanju Danilo Vučić, ali to je “Danas” vešto prećutao. Detaljnije pročitajte klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Nema sta da pisemo i pricamo o Novici. Ukucajte mu ime i prezime na internet i sve ce vam biti jasno, koliko je pogan covek.

    Odgovori

Ostavite komentar