“Testiraću ja to uživo”: Pogledajte PORUKE koje su političari iz Splita slali devojkama iz Srbije (FOTO)

Sve se, kako navode, događalo prošlog meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Večernji list objavio je kako su dvojica bliskih saradnika gradonačelnika Splita Ivice Puljka – gradski većnik i član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić, te bivši zamenik Bojan Ivošević razmenjivali seksualne poruke s dve devojke iz Srbije od kojih je jedna, navodno, maloletna. List je objavio celu prepisku s eksplicitnim porukama i audio zapisima.

Sve se, kako navode, događalo prošlog meseca, a prema porukama koje su razmenili, može se zaključiti da je Baričić dogovarao susret s devojkom Aleksandrom koja je trebalo da dođe u Split.

Nakon njenog pitanja oko mogućeg posla u Splitu, Baričić joj je kazao kako će videti može li da joj to sredi.

U delu poruka Baričić nagovara Aleksandru i da svoju maloletnu sestru Milicu spoji s Ivoševićem. Piše joj kako je razgovarao s njim o tome, te u jednoj od poruka navodi – “molim te reci sestri da je on sada kandidat na izborima, ali da je svakako želi”.

Kako su hrvatski mediji pisali, razgovor se odvijao sredinom prošlog meseca, a iz njega nedvosmisleno proizlazi kako je član Predsedništva stranke Centar Luka Baričić, dogovarao polni odnos s devojkom nudeći joj zauzvrat pomoć pri zaposlenju u Splitu. Takođe, Baričić je njenu maloletnu sestru putem aplikacije WhatsApp spojio s Bojanom Ivoševićem koji joj je kazao da njenih 17 godina “nije problem”.

Rekao je i kako će im osigurati smeštaj i dobar provod u Splitu. Ali, do njihovog susreta s devojkama nije došlo, preneli su mediji.

Deo te prepiske je isplivao u javnost, te njen sadržaj je sledeći.

Devojka: Dolazim u Split sledećeg utorka ili srede, a koliko ostajemo zavisi od Luke i sestre.

Baričić: Kako se njih dvoje uopšte poznaju, nisam pohvatao? Malo sam bio u haosu pa sad hvatam zaostatke.

Devojka: Pojma nemam, ne mešam se u ono što me se ne tiče. Samo ti me interesuješ.

Baričić: Testiraću ja to uživo, lako je biti jak na rečima na daljinu.

Devojka: Biću i uživo ako me uveriš da dođem.

Baričić: Ako si za, ne treba te uveravati, ništa ne treba na silu.

Devojka: Ako ne želiš, ne moram da dođem.

Baričić: Rekao sam dođi.

Devojka: Nisi me baš uverio.

Foto: printscreen

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak, kandidat za zamenika Bojan Ivošević i bivši gradski savetnik Centra Luka Baričić, održali su  danas konferenciju za medije povodom ovog skandala.

Baričič je istakao da nije nudio zaposlenje devojci i da ne želi da se pravda.

– Na aplikaciji za upoznavanje predstavila mi se devojka kao Aleksandra iz Beograda – rekao je Baričić i dodao kako devojci nije ni jednom ponudio zaposlenje i da ne želi da se pravdati.

On je dodao da u tim porukama piše da ne zapošljavaju preko veze.

– U tim porukama piše da ne zapošljavamo preko veze. Rekla je da će doći u Split pod uslovom da sestru upoznam s Ivoševićem, izmislio sam neke stvari i zbog toga se izvinjavam. Bojan je moj prijatelj, dobar prijatelj i Bojane, oprosti, svojim sam te nesmotrenim ponašanjem doveo u neprijantu situaciju – rekao je.

Deo i te prepiske u kome se radi o ponudi za posao je objavljen.

Foto: printscreen

Baričić: Treba to odraditi, i hoćemo. Neću, kriva stranka. Ne zapošljavamo preko veze. Normalno i pošteno. Zar nisi rekla da nećeš doći? – napisao je Baričić.

Podsetimo, mediji su u nedelju objavili kako se saradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić dopisivao s djevojkom Aleksandrom iz Srbije. Navodno su razmenjivali brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je pokušao da nagovori devojku da spoji svoju maloletnu sestru s bivšim gradonačelnikom Bojanom Ivoševićem.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar