Verovanja: Šta znači ako imate MLADEŽ blizu oka i zašto su osobe koje ga imaju na obrvi POSEBNE?

Staro verovanje otkriva šta položaj mladeža na licu govori o vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kineska tradicija čitanja lica otkriva da položaj mladeža na vašem telu govori o tome kakva ste osoba, a posebno kad je reč o mladežima na licu.

Prema ovom verovanju, nije isto kada vam se mladeži nalaze sa desne ili sa leve strane lica, kao i da li su blizu oka ili usne.

U većini kultura mladež blizu oka se naziva mladežom lepote, a evo šta to znači prema kineskom starom verovanju.

Mladež na obrvi ukazuje na sreću, bogatstvo i dugovečnost. Ovakvi ljudi su ozbiljni, odgovorni, dobrodušni, raspoloženi i talentovani za posao. Takođe, mladež na ovom mestu je često simbol osobe s razvijenom empatijom, saosećajne ličnosti koja je spremna da pomogne drugima u nevolji.

Mladež na gornjem kapku imaju osobe koje izuzetno cene slobodu. Veruje se da ovakve osobe znaju da iskoriste prave prilike i da će u životu imati mnogo mogućnosti za razvoj.

Foto: Shutterstock

Mladež na donjem kapku karakteriše zabrinute osobe koje imaju bogat porodični život. U ljubavi se mogu suočiti sa brojnim izazovima, pogrešim izborima, ali kada jednom pronađu pravu osobu za sebe, živeće ljubav u pravom smislu te reči.

Mladež na spoljašnjem uglu oka sugeriše da je osoba veoma šarmanta i da će imati dosta sreće u ljubavi tokom života. Takođe, ukazuje i na uspeh u karijeri koji može biti povezan i sa porodičnim životom. Žene sa mladežom na ovom mestu se uglavnom smatraju veoma privlačnim.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, sensa.mondo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar