“Snežana JAUKALA i dozivala pomoć dok ju je ubadao”: Evo šta je prethodilo KRVAVOM PIRU u Barajevu

Snežanine komšije prijavile su ubistvo, a policija je brzo stigla na mesto zločina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: drustvene mreze

Medicinska sestra Snežana S. (47) ubijena je juče oko podneva u dvorištu porodične kuće u Barajevu, a ubica Zoran P. (51) nakon zločina je sebi prerezao vrat.

Kako Objektiv nezvanično saznaje, osumnjičeni je juče ujutru došao do Snežane, u nameri da je pita da se pomire, da bi je potom napao nožem.

– Snežana i Zoran su razvedeni i neko vreme su bili u ljubavnoj vezi. Ona je pre izvesnog vremena odlučila da prekine odnos sa njim, ali on nije želeo ni da čuje. Pretio joj je, zbog čega ga je nesrećna žena u četvrtak prijavila policiji – navodi naš sagovornik.

Zoran je juče ujutro došao i pokušao da razgovara sa Snežanom.

– Kako nije uspeo, otišao je, a zatim se pola sata kasnije vratio s nožem i, dok je Snežana kosila travu, izbo je najmanje 10 puta, ispod pazuha kod srca. Jaukala je i dozivala pomoć, pokušavajući da se istrgne iz njegovih ruku. Ali on je bio jači i ona je pala na zemlju. Kada je video šta je uradio, stao je pored nje i prerezao sebi grkljan – kaže naš sagovornik.

U jednom trenutku, dok je prekriveno Snežanino telo bilo na travi tokom uviđaja, u dvorište su ušli njeni roditelji.

– Joj, sine, joj, dete moje. Joj, ćerko moja, sine moj, dođi. Šta ti uradi, joj, Snežo moja – zapomagala je majka.

Snežanine komšije prijavile su ubistvo, a policija je brzo stigla na mesto zločina.

– Kada su policajci došli, zatekli su Zorana kako reže sebi vrat, ali su uspeli da ga zaustave i otmu mu nož. Viđali smo ga da je dolazio da spava kod nje, a i ona je išla kod njega. Zoran je bio miran, povučen, nije delovao kao nasilnik, a kamoli kao ubica – kaže jedan od komšija.

Piše: Aleksa Momčilović 

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 6. JUN 

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Cudo jedno kako ove muskarcine nasilnici, nakon sto ubiju zene, "pokusaju" da izvrse samoubistvo, ali im u vecini slucajeva to nekako "ne uspe"!

    Odgovori

Ostavite komentar