Toni Nadal bljuje vatru zbog duela sa Đokovićem: Ne ubijajte više Rafu!

Opet se oglasio Nadalov stric

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Toni Nadal, Rafin stric i bivši trener, napisao je provokativnu kolumnu u “El Pais” nakon duela sa Novakom Đokovićem.

Španac je istakao kako su novinari prelako otpisali Nadala u meču sa Noletom, kao i da je njihov potez bio “bezobziran”.

Iako je sam pričao kako je njegov nećak u lošem zdravstvenom stanju i kako se brine, Toni sada napada novinare u svojoj kolumni, kojoj je dao naslov “Ne ubijajte više Rafu”.

– Poslednjih nedelja bio sam iznenađen kojom brzinom su pojedini specijalizovani novinari otpisali i javno smenili mog nećaka. Možda je pomalo bezobzirno da aktuelnog šampiona Australijan opena, finalistu Mastesa u Indijan Velsu (koji je igrao sa napuknutim rebrom), koji je već 17 godina jedno od merila španskog sporta i teniskog sveta, tako brzo uklonite. Sve dok je Rafael voljan da izađe na teniski teren, bilo bi pogrešno, ne uzeti ga u ozbir. Ako je moj nećak pokazao nešto za ovih divnih 17 godina, to je da se na njega uvek može računati – napisao je Toni Nadal.

Naravno, nije mogao a da ne spomene termin odigravanja meča između Đokovića i Nadala.

– Taj noćni duel je primorao Rafaela da pokuša da nadoknadi svoj blagi minus zbog uslova koji su već opširno komentarisani. Istina je da kada Rafael igra na Rolan Garosu, skoro uvek imam osećaj da igra više zavisi od njega, nego od njegovih rivala i da me poverenje koje još uvek imam u njega nikada nije napustilo, ali je istina i da sam se plašio da li će uspeti da zadrži agresivnost koju smo videli sa u prvim kolima.

Bonus video:

Novak posle Rolan Garosa stigao u Beograd: Otišao je na specijalno mesto (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar