Ćerka Breda i Anđeline OČARALA raskošnim talentom: Snimak njenog nastupa HIT na mrežama (VIDEO)

Šajlo je prva biološka ćerka slavnog para

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Foto: Shutterstock

Internetom je kružio snimak tinejdžerke koja pokazuje svoje plesne veštine. Inače, osvojila je prilično veliku grupu obožavatelja.

Anđelina Džoli i Bred Pit upoznali su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”. Glumac je tada bio oženjen Dženifer Aniston. Iako su fanovi pretpostavili da između njega i njegove partnerke u filmu postoji nešto više, demantovali su sve glasine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PacificCoastNews/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Ubrzo se otkrila istina. Bred Pit i Dženifer Aniston su se razveli, a holivudska zvezda je počela da se viđa sa Anđelinom Džoli. Uprkos činjenici da su proveli nekoliko godina zajedno, njihov brak nije potrajao predugo. Par se venčao 2014. i razveo pet godina kasnije. Plod njihove ljubavi je, međutim, njihovo šesto dete: Šajlo i blizanci Noks i Vivijen su njihova biološka deca. Zahara, Pak i Madok su usvojeni.

Iako su njihovi roditelji veoma zabrinuti za privatnost, deca su već u uzrastu da počinju da budu aktivna na društvenim mrežama. Pojavili su se tako i snimci Šajlo Džoli-Pit koja se hvali svojim talentom. Ispostavilo se da je dete pronašlo sreću u plesu.

@shilohpitt Cool 🙂 #shilohjoliepitt ♬ Seen It All – Nike Featuring Chong The Nomad

Petnaestogodišnjakinja je pokazala kako igra uz pesmu “About Damn Time” od Lizzo. Na snimku se vidi kako se Šajlo Džoli-Pit kreće u ritmu u svojim Džordankama, crnoj dukserici i krem trenerci, kako prenosi najzena.rs.

Ispod snimka je bilo dosta komentara. Obožavaoci Anđeline i Breda bili su impresionirani talentom tinejdžera.

BONUS VIDEO:Izvor: najzena.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar