“Ja svaku svoju KAZNU plaćam”: Đorđe David otkrio za “Objektiv” zašto duguje državi OGROMAN iznos

Rekao i šta misli o Darku Laziću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock/C.Vukojicic

Popularni roker Đorđe David, koji iz uzetno vodi računa o svom zdravlju, otkriva da nikako ne konzumira hleb, ali zato da je jogurt alkohol, zasigurno bi, kako kaže, bio alkoholičar.

Đorđe se potom osvrnuo na pevača Darka Lazića, kome ne predviđa svetlu budućnost, ali nam je takođe otkrio da ima neizmirene kazne za parkiranje koje će morati da plati da ne bi završio na sudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko često jedeš u pekari?

– Mislim da sam u pekari jeo pre dve godine, ne volim ih i retke su one u koje ulazim. Belo brašno, ta količina ulja i masti kosi se sa mojim načinom života, jer sam u ozbiljnom treningu, ali zato da je jogurt alkohol, ja bih bio alkoholičar, to sigurno.

Da li je danas lako biti pevač?

– Ovaj posao nije nimalo lak. Mislim da svima nama koji držimo mikrofon treba ozbiljan psihoterapeut, jer uslovi u kojima radimo su nenormalni.

Koga biste izdvojili od mladih pevačica kojima predviđate sjajnu budućnost?

– Sara Jo je dokazala da ume da peva, ne mora da se sekira za svoju budućnost, kao i Angelina, Edita, Zoe Kida, Džehverovićka isto tako.

Foto: Printscreen/Youtube/Mondo

Spomenuli ste malopre poznate, da li mislite da neki daju sebi za pravo da se bahate baš zato što su poznati?

– Da, toga se grozim. Svakom policajcu stanem, svaku svoju kaznu platim. Imam sada da platim ogromnu kaznu za neki parking iz 2006. i 2007. godine.

Zašto ih do sada nisi platio?

– Pa zato što su mi ih tek sada dostavili, pa se onda tu računa i kamata, imao bih sad pritužbe i na sudstvo, na ovo, na ono, ali ja sam javna ličnost i, kada ti ljudidođu na vrata, kažem – sve je u redu, sve ćemo da rešimo, samo mi dajte adresu i broj računa da to završimo. U pitanju je kazna od oko osamdeset hiljada dinara, a svaku svoju kaznu plaćam baš zato što sam javna ličnost i svi imaju mogućnost da te gledaju. Oni koji te vole možda će krenuti tvojim stopama, što znači da si indirektno odgovoran za takvu vrstu ponašanja, a oni koji te ne vole jedva će dočekati tu situaciju da te spuštaju što više. Raznorazne stoke ima, ali svako ko je javna ličnost treba da zna da je njegova odgovornost ogromna.

Šta mislite o Darku Laziću, koji pravi prekršaje u saobraćaju?

– Sada mi je tog dečka već žao. On je, čini mi se, na putu bez povratka i to je tužno, jer da imam njegov glas, ja bih imao šest solitera u Beogradu na vodi. Greota od boga, taj čovek je mnogo moćan, ali ni glas nije drvo. Glas je nešto što se troši, a hoću da postavim samo jedno pitanje. Ako je ne kome oduzeta vozačka 2013, a mene su zaustavili u automo bilu i rekli da sam vozio bez dozvole u nekom „razbijenom” stanju, samo da pitam vlast, da li to znači da mogu da platim 200.000 i nastavim da pravim s*anja? Malo su mi to dvostruki aršini. Policija uhvati čoveka koji je prešao šezdeset pet, a dozvoljeno je šezdeset, pa ga istrese iz gaća. Biti javna ličnost je ogroman teret i ne daje ti za pravo da se po našaš džukački, vrlo prosto i jednostavno. Ako si džukac, aj avna si ličnost, bićeš tretiran kao džukac, a ako si gospodin, bićeš tretiran kao gospodin. Od tebe zavisi kako će te mase tretirati.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

 

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

Pišu: Aleksandar Dačić i Ines Grk

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar