VELIKI UDARAC! Koronavirus osakatio večite! Srozali se!

Pandemija koronavirusa oslabila domaće klubove na svetskom tržištu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Partizan.rs

Na specijalizovanom sajtu “transfermarkt”, koji se bavi vrednošću fudbalera, viđen je ozbiljan pad u trenutnoj ceni igrača kako na domaćoj tako i na svetskoj sceni.

Da krenemo od Zvezde.

Vrednost kompletnog igračkog kadra Zvezde je 45,35 miliona evra, a samo dvojica fudbalera su napravila porast.

Najveći skok cene zabeležio je Veljko Nikolić: sa 50.000 na 300.000 evra, a Marko Konatar sada vredi 200.000, ostalima je pala cena.

Najvredniji je Milan Pavkov sa 3,5 miliona, čak za milion manje nego ranije, Seku Sanogo je odmah iza sa 3,2 miliona, a potom slede Ričmond Boa’i sa tri miliona, po 2,8 miliona su Milan Borjan, Mateo Garsija i Milan Rodić.

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

Ekipa Partizana, po Transfermarktu ukupno vredi 34,95 miliona evra, a najveću pojedinačnu vrednost ima mladi štoper Strahinja Pavlović, koji se sada procenjuje na 7,2 miliona, a jesenas je ta suma iznosila osam miliona. Ali, Partizan je još zimus realizovao njegov transfer od 10 miliona evra.

Iza njega je mladi Filip Stevanović sa 3,6 miliona, Lazar Marković vredi 3,2 miliona, a redom slede Nemanja Miletić i Bibras Natho sa po 2,4, pa prvi strelac Umar Sadik sa dva miliona.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs

Pandemija je svakom fudbaleru iz Humske snizila cenu, izuzev trećem golmanu Aleksandru Popoviću koji je ostao na 150.000 evra.

Ova lista ne znači i da su to realne cene za tržište, već samo okvir, pa tako igrači mogu da naprave mnogo veće transfere, ali i niže u zavisnosti od forme, godina, ugovora, potencijala…

 

ŠOK U SVETU TENISA! Nameštali mečeve zbog koronavirusa!

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar