Premijerno izvođenje predstave “Ljubav se nosi u tri” u Lazarevcu: Komad o našim strategijama sakrivanja

Scenski pokret potpisuje Aleksandra Veljković, scenografija Nevena Šurlan, a kostime Sonja Kotorčević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Premijerno izvođenje predstave “Ljubav se nosi u tri”, po tekstu Milene Bogavac i u režiji Jelene Bogavac, održaće se danas, u Prvom prigradskom Puls teatru u Lazarevcu.

– “Ljubav se nosi u tri” je komad o svim našim strategijama sakrivanja: o izlascima, ideologiji, noćnom životu, promiskuitetu, mamurluku i spavanju do podne, izbegavanju obaveza i lične odgovornosti, ali najviše o beskrajnom intelektualiziranju oko ovih poroka, u želji da se generacijski jad predstavi kao postmoderni hedonizam – objašnjava autorka Minja Bogavac, pišu Novosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Opsednuti ličnom reprezentacijom i fotogeničnim životom, koji se živi da bi se delio na društvenim mrežama, junaci ovog komada, ni sami ne znaju kako i kada su postali anti-heroji. Njihova dobrota je razorena, a empatija, briga za društvo i probleme zajednice, zapravo je parola. Bilbord iza koga se nalazi strah…

Igraju Maja Jovanović, Mihaela Stamenković, Ana Ćuk, Boba Stojimirović, Jovan Zdravković, Uglješa Spasojević i Predrag Vasić i Danilo Petrović.

Scenski pokret potpisuje Aleksandra Veljković, scenografija Nevena Šurlan, a kostime Sonja Kotorčević.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar