Igrač Partizana pauzirao nekoliko meseci, pa pun emocija poručio: “Ponovo sam fudbalski živ”

- Znali su moji najbliži i cimer Jojić, jer su se veliki bolovi pojačali tokom priprema u Turskoj - rekao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Partizana Ivan Obradović rekao je da se uželeo fudbala posle nekoliko meseci pauze, da oseća da je ponovo “fudbalski živ”, ali i da je u jednom trenutku razmišljao da završi karijeru.

Obradović je pauzirao zbog diskus hernije, a na teren se vratio u nedelju, u utakmici 34. kola protiv Napretka u Kruševcu (3:0).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kao i svaki početak, prelep je osećaj biti ‘fudbalski živ’ opet. Mnogo sam se uželeo fudbala i ovaj povratak na teren je za mene bilo nešto posebno. Zdrav sam, spreman i pokušaću kako god umem da nadoknadim propušteno – rekao je Obradović za klupski sajt.

On je rekao da su problemi sa diskus hernijom počeli 2007. godine i da ga prate kroz karijeru, ali da do sada nije imao ovoliku pauzu.

– Mislio sam da će proći, trpeo bolove, pokušavao i da trenerim i da igram, ali kada je došlo dotle da ne mogu da ustanem ili da preležim noć na podu podignutih nogu u jednom položaju, shvatio sam da je vrag odneo šalu. Vedrog sam duha i trudio sam se da niko ne primeti kroz šta prolazim, pa mnogi nisu ni znali za moje prave muke – naveo je.

– Znali su moji najbliži i cimer Jojić, jer su se veliki bolovi pojačali tokom priprema u Turskoj. Trudio sam se da ne opterećujem druge. Za fudbal živim, a za igrača je ‘smrtna presuda’ biti povredjen. To su najteži momenti i retko ko može da razume ako nije profesionalni sportista – dodao je Obradović.

On je rekao i da je razmišljao da završi karijeru.

– Ceo svet se ruši i najcrnje misli prolaze kroz glavu, tako je bilo i ovaj put. I jesam imao dilemu da li da nastavim dalje, ali želeo sam ‘poslednji ples’. Sada sam se oporavio i ako bog da, plesaćemo još dugo – dodao je levi bek crno-belih.

Obradović je istakao da mu je mnogo značila podrška trenera Aleksandra Stanojevića.

– Ni on nije znao ozbiljnost problema dok jedan dan nisam seo sa njim i otvorio dušu. Nije bilo lako ni njemu da ostane bez rotacije na mestu beka, a ni meni da gledam saigrače kako se bore za titulu i Evropu, a ja ne mogu da im pomognem – naveo je.

U utakmici protiv Napretka Obradović je igrao poslednjih 15 minuta.

– Važno je da se osećam dobro i sada želim da dodam gas. Naravno da mogu da budem bolji, trudim se da napredujem svakog dana – rekao je Obradović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar