“Besnilo”, “Veštac” i “Slepilo” najčitanije knjige tokom izolacije

Knjižarka Nataša Davidov ističe da su građani u Subotici sada više okrenuti čitanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Subotičani u poslednje vreme traže sve više knjiga čija je tematika povezana sa trenutnom pandemijom virusa korona, kažu iz knjižare “Laguna” i dodaju da su među njima naslovi poput Pekićevog “Besnila” i “Slepila” Žozea Saragama, a pravi hit su i bojanke za odrasle.

Knjižarka Nataša Davidov ističe da su građani u Subotici sada više okrenuti čitanju, kao i da je u ovim danima najzastupljenija beletristika.

Svaka čast: Strip autorka Dragana Radanović prva rezidentkinja kuće autora u Francuskoj

Davidov kaže da su “Uznemireni ljudi” Fredrika Bakmana apsolutni hit u prodaji, kao i sve njegove knjige, dodaje da se u velikom broju traži i “Časovničareva kći” Kejt Morton, te da je veoma popularna i “Saga o vešcu” Andžeja Sapkovskog.

Davidov dodaje da je u izboru neizostavan i serijal “Digitalni ugljenik” Ričarda Morgana i “Igra prestola” DZordza Martina.

Svim ljubiteljima čitanja ona preporučuje fantastiku i izdvaja “Demonski ciklus” Pitera Breta i sve knjige Terija Pračeta, predstavnika komične fantastike.

Dan kada su gorele hiljade knjiga: Sećanje na stradanje Narodne biblioteke u Beogradu

U Laguni u Subotici kažu da se do knjiga može doći naručivanjem putem interneta uz besplatnu dostavu i dodaju da mnogi koriste takvu pogodnost, kao i brojne akcije, pa onlajn prodaja beleži porast.

Prijavite se: Službeni glasnik objavio konkurs za najbolju studentsku kratku priču

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar