Đoković konačno progovorio o promenama u svom timu: Ovo je prava istina o Noletovom treneru!

Posebno je bilo tokom razgovora sa Nikolom Pilićem, ali i Marijanom Vajdom, koji je kako Novak kaže njegov drugi otac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsrport/Serbia Open

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ostao je bez titule pred publikom u Beogradu pošto je u finalu Serbia opena poražen od Andreja Rubljova sa 2:1 (2:6, 7:6, 0:6).

Novak je posle meča sve iznenadio, pošto je okupio ljude koji su mu mnogo pomogli u karijeri, koji su ga vinuli u visine i pomogli mu da bude jedan od najboljih u istoriji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o Marijanu Vajdi, kondicionom treneru Gebhardu Griču i fizioterapeutu Miljanu Amanoviću i Nikoli Piliću.

Posebno je bilo tokom razgovora sa Nikolom Pilićem, ali i Marijanom Vajdom, koji je kako Novak kaže njegov drugi otac. Posle odlaska Slovaka svi se pitaju da li će neko zauzeti njegovo mesto. Sada je Novak sve otkrio.

– Ne za sada, tu su Ulises Badio, Marko Paniki i Goran Ivanišević, to je to – rekao je Đoković, pa objasnio zašto je odlučio da okupi sve bitne ljude na jednom mestu.

– Sa Gričom sam raskinuo saradnju pre nekoliko godina, Marijan je mnogo putovao i kao igrač i kao trener mnogih igrača, umorio se. Prosto je došlo do sporazuma o raskidu, nismo to ozvaničili, zato i jesmo organizovali ovaj događaj. Uveličali smo malo sve što smo zabeležili, a puno toga smo uradili. Miljan ima troje dece, planiramo velike stvari u ovom teniskom centru, pokrenuli smo koncept koji će prerasti u tenisku akademiju i nosilac je stručnog štaba da bi se napravila velika stvar u tom smislu. Mora da bude posvećen projektu. On je čovek od poverenja, drago mi je što je prihvatio da nosi ovu izvrsnu priču koja će biti bitna za budućnost tima – kazao je prvi teniser sveta.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar