Vožnja “Sokolom” i dalje 300 dinara: PRODUŽENA promotivna cena karte za najbrži srpski voz, a evo DO KAD

Do sada je tim vozom prevezeno 230.000 putnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Filip Plavcic

Promotivna cena karte od 300 dinara za vožnju brzim vozom „Soko“, od Beograda do Novog Sada u jednom smeru, biće produžena i u maju zbog velikog interesovanja građana, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Brza pruga Beograd – Novi Sad otvorena je 19. marta, a Momirović je rekao u vozu „Soko“, tokom vožnje brzom prugom od Beograda do Novog Sada, da je do sada tim vozom prevezeno 230.000 putnika i da je u jednom danu dostignut rekord od oko 13.000 putnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Formirali smo cenu karte na promotivnoj osnovi kako bismo što više ljude vratili na želenicu i da bismo videli šta smo napravili i kakve smo vozove nabavili. Ovo je veliki uspeh. Zato smo i odlučili da promotivnu cenu karte produžimo još mesec dana i da ona važi i u maju – naveo je Momirović.

Pozvao je sve ljude da se provozaju najboljim „Štadlerovim“ vozovima u ovoj kategoriji, koje je Srbija kupila, i uživaju u vožnji.

– Ovo je ponos za celu državu i građane. Veoma sam zadovoljan – naglasio je Momirović i dodao da je pre otvaranje brze pruge od Beograda do Novog Sada strepeo da li će projekat biti uspešno završen i da li će biti postignuta brzina od 200 kilometara na sat.

Ovo je potpuna drugačija slika Srbije, dodao je Momirović.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar