Još jedan RASKID zbog KORONE?! PUKLA četvorogodišnja VEZA HARISA BERKOVIĆA i RADMILE MANOJLOVIĆ?! (FOTO)

Ovaj virus loše utiče na parove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Naša pevačica Radmila Manojlović i pevač iz Bosne, Haris Berković u ljubavi su već četiri godine i žive zajedno u stanu u Beogradu.

Kada je počela kriza zbog koronavirusa, vanredno stanje i sve nove mere stupile na snagu , Haris je odlučio da ode kod roditelja u Bosnu, a Radu ostavi u Beogradu.

 

 

View this post on Instagram

 

Srecna vam Nova godina! Puno zdravlja, srece, uspeha i para ? Cuvajte se i volite ??❤️ @harisberkovic_com

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Rada i Haris su trebali da ostanu u zajedničkom stanu u Beogradu, jer su se tako prvobitno dogovorili, ali je pevač na kraju popustio roditeljima koji su ga zvali da se vrati u Bosnu i Hercegovinu”, kaže izvor “Stara”.

Naša pevačica DRASTIČNO SMRŠALA! Izgubila APETIT od kako je u kućnom KARANTINU! (FOTO)

Pevačici zbog toga nije pravo, a kako se šuška, tokom prepirke mu je prebacila da i ona brine za oca i sestru, ali da je urpkos tome rešila da ostane s njim. Haris je na kraju odlučio da ide, a pevačica mu je poželela srećan put i, posle četiri godine veze, poručila da ne mora ni da se vraća:

“Sada joj Berković piše svaki dan, ali ona nema nameru da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi – ne znam, možda se i užele jedno drugog, pa Manojlovićeva popusti, a možda je sada zaista gotovo”, zaključio je izvor.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (1)

Ostavite komentar