SNS razvalila opoziciju na ponovljenim izborima u Beogradu!

SNS je sa 37,6 odsto osvojenih glasova na četiri biračka mesta došla do 59,4 odsto osvojenih glasova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic

U centrali Srpske napredne stranke večeras se održava konferencija za štampu nakon današnjeg glasanja koje je na određenim biračkim mestima ponovljeno.

Srpska napredna stranka ubedljivo je odnela pobedu na ponovljenim izborima u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Srpska napredna stranka je sa 37,6 odsto osvojenih glasova na četiri biračka mesta došla do 59,4 odsto osvojenih glasova na tim mestima.

U Velikoj Moštanici SNS je osvojila 598 glasova, na Karaburmi 408, u Višnjici 488, a na Terazijama 40 odsto glasova.

Podsetimo, republička izborna komisija je na sednicama 6. i 8. aprila donela rešenja o ponavljanju izbora održanih 3. aprila na onim biračkim mestima na kojima je rešenjem nadležnih lokalnih izbornih komisija glasanje poništeno.

Biračka mesta su danas bila otvorena od sedam do 20 sati. Izborna tišina uoči ponovljenih izbora trajala je do zatvaranja birališta u 20 časova.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Previše dugo u Srbiji nema prave opozicije, svi koji su "stali na crtu" Vučiću u zadnjih nekoliko izbora nisu imali šanse, jer, većina od njih vuče rep iz prethodne vlasti (horde pljačkaša) ili su likovi marionete, bez trunke autoriteta, ugleda, integriteta, beznačajni. I dok je tako biće ovako. Savet od mene (a ne bih rekao, da je originalan) nova opozicija sa neokaljanim ljudima, nedvosmislenoog ugleda, poštenja, namera, jasnom socijalnom politikom, državotvorni, jasnim ekonomskim planom. Takav opozicioni lik ima šanse, a ne ovi ....

    Odgovori
  2. U toj tzv.opoziciji da li ima ijedan pismen i obrazovan covek? Bili na vlasti i kompromitovali se svi sreda, nisu gladni ni zedni, zive bolje od vecine gradjana , nisu u stanju ni da se dogovore oko bilo cega, ali hoce pa hoce na silu vlast! Jel to demokratija?!? Ne daj Boze da opet dodju na vlast, ne zelim da to docekam.Da imatze imalo morala i srama pokrili biste se usima i zauvek umukli.

    Odgovori
  3. Milena, imas platu iznad proseka za poziciju na kojoj se nalazis, a koju jesi zasluzila scojim zvanjem. Zasto onda dajes sebi pravo da, iako znas koliko ima ljudi na granici i ispod granice siromastva, trazis neku finansijsku pomoc? Kako je ovo sebicno. Tuga.

    Odgovori

Ostavite komentar