Mislila da će imati venčanje iz snova, a ovi GESTOVI zvanica uništili su joj raspoloženje

Sve što zvanice misle da je bezazčeno, može da pokvari svadbu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TikTok

Mlada Morgan Kasper objavila je na svom TikTok profilu snimke u kojima je htela da olakša mnogim gostima na venčanju kako da se ponašaju prema mladencima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako ćete sledeće godine biti deveruša, mladoženja ili biti u svatovima, poslušajte ovo. Nemojte mladencima dve nedelje pre venčanja da šaljete poruke s pitanjima možete li da pomognete. Smešno je da za sve to vreme nisu
shvatili šta treba da urade – napisala je ona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Morgan Casper (@influencedbybooks_)

Još jedna stvar po njenom mišljenju koju nikada ne biste smeli da uradite jeste to da pitate mladu ili mladoženju za kodeks oblačenja.

– Ako nisu napisali pravila odevanja u svojim pozivnicama, podrazumeva se da možete da se obučete kako vama odgovara. Vaša haljina ili odelo poslednja je stvar na koju mladenci misle – dodala je.

@morgangcasper Don’t hate me lol #weddingguest #bridesmaids #groomsmen #weddingplanning #weddingadvice #bridetobe ♬ original sound – Morgan C

Umesto toga, navela je ona, ukoliko neko bilo kako može da pomogne, neka to učini tri do šest meseci pre svadbe, a ne da postavlja “glupa pitanja” i istpo takve ideje nekoliko dana uoči venčanja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar