Dva dodatna POLASKA brzog voza “Soko”: Pojačan SAOBRAĆAJ na relaciji Novi Sad – Beograd

Iz železničke stanice Beograd Centar "Soko" će svakodnevno polaziti za Novi Sad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Od danas do 30. aprila na brzoj pruzi između Beograda i Novog Sada uvode se svakodnevno u saobraćaj još dva para Inter siti vozova “Soko”, koji između ta dva grada po redu vožnje putuju 36 minuta.

Iz železničke stanice Beograd Centar “Soko” će svakodnevno za Novi Sad polaziti u 9:35 i u 12:55 časova, dok je polazak u suprotnom smeru u 10:56 i u 15 časova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Taj voz će od danas stajati samo u železničkoj stanici Novi Beograd, gde do sada nije mogao zbog radova.

Od danas do kraja meseca će brzom prugom između Beograda i Novog Sada svakodnevno saobraćati 40 vozova, po 20 u svakom smeru.

Od tog broja, po 18 polazaka, po devet u svakom smeru, su Inter siti vozovi koji između Beograda i Novog Sada putuju 36 minuta i staju samo u železničkoj stanici Novi Beograd. Još po devet polazaka iz Beograda Centra i iz Novog Sada su Regio vozovi čije vreme putovanja je 55-57 minuta i koji staju u stanicama: Novi Beograd, Tošin Bunar, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.

Brzom prugom svakodnevno saobraćaju i četiri Regio ekspres voza, po dva iz Beograd Centra i Novog Sada, koji putuju po redu vožnje 47-48 minuta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar